Ga naar inhoud

Te koop: appartement Dankmeijerpad 205 2333 BS Leiden

Verkocht

€ 365.000,- k.k.

Dankmeijerpad 205 Leiden

For English translation see below:

Wonen op een van de mooiste locaties in Leiden dichtbij Centraal Station, Universiteit Leiden en het bruisende stadscentrum.

Het appartement ligt op de 5e verdieping en heeft door de hoge raampartijen prachtig uitzicht over de omgeving. Zit je graag buiten dan is er een heerlijk balkon op het zuidwesten waar je genoeg zonuurtjes kunt doorbrengen.
Het appartementencomplex is gebouwd in 2016, volledig geïsoleerd, gasloos (Energielabel A), beschikt over twee slaapkamers, een lichte woonkamer met een moderne open keuken en een eigen parkeerplaats en berging. Ook is er een gastenparkeerplaats aanwezig.

De woning ligt vlakbij het LUMC en Bio Science Park op een ideale locatie met alle mogelijke voorzieningen in de directe omgeving. Het bruisende centrum van Leiden ligt op enkele minuten loopafstand en vanuit het complex wandel je zo het prachtige aangrenzende park of Bos van Bosman met springerpad in. Daarnaast ligt de woning op nog geen 5 minuten rijden van de dichtstbijzijnde uitvalsweg (A44) en op 3 minuten fietsafstand van Leiden Centraal, wat de woning uitstekend bereikbaar maakt.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbussen, lift, trappenhuis, toegang tot de eigen berging en de parkeerplaats op de eerste verdieping.

Vijfde verdieping:
Entree van de woning, hal met toegang tot de badkamer en de toiletruimte met toilet en fonteintje. De woonkamer is met zijn hoge raampartijen en een ligging op het zuidwesten heerlijk licht. De indeling is zeer praktisch en beschikt over voldoende ruimte voor een ruime zithoek en een eettafel. De open keuken is geplaatst in een L-opstelling en van alle gemakken voorzien. Zo is er een vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, koelkast, vriezer en een oven. Ook is er een vaste kast met aansluitingen voor de wasmachine/ droger, opstelplaats van de stadsverwarming unit en mechanische ventilatie systeem. Via de woonkamer is toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten. In het appartement bevinden zich twee slaapkamers met eveneens veel lichtinval. Deze zijn beide te bereiken via de hal. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met spiegel en een radiator.

Woord van de eigenaar:
Dit was ons eerste eigen plekje en wat hebben we hier met veel plezier gewoond! Met de komst van de kleine is een tuin en meer ruimte welkom, maar wat gaan we deze plek en dit appartement missen!

Overige bijzonderheden:
– WOZ waarde: € 408.000,–
– Gebruiksoppervlakte wonen: 58 m2
– Gebouw gebonden buitenruimte: 6 m2
– Externe bergruimte: 6 m2
– Inhoud: 194 m3
– Bouwjaar : 2016
– Verwarming en warm water middels Stadsverwarming
– Elektrische installatie met voldoende groepen en een aardlekschakelaar
– Volledig geïsoleerd – Energielabel A (definitief)
– Eigen parkeerplaats + gastenparkeerplaats
– 4 laadpalen aanwezig bij de parkeerplekken op het terrein voor de ingang van de parkeergarage
– Gasloos appartement met lage energielasten
– Prachtig uitzicht
– Bijdrage VvE parkeerplaats: € 16,30 per maand
– Bijdrage VvE appartement: € 87 per maand
– Voorschot stookkosten: € 63,– per maand

English:

The house is located near the LUMC and Bio Science Park in an ideal location with all possible amenities in the immediate vicinity. The bustling center of Leiden is a few minutes’ walk away and from the complex you can walk straight into the beautiful adjacent park or Bos van Bosman. In addition, the house is less than a 5-minute drive from the nearest exit road (A44) and a 3-minute bike ride from Leiden Central Station, which makes the house easily accessible.

The format is as follows:
Ground floor:
Communal entrance with doorbells, mailboxes, elevator, staircase, access to the private storage room and the parking space on the first floor.

Fifth floor:
Entrance of the house, hall with access to the bathroom and toilet room with toilet and sink. The living room is wonderfully light with its high windows and a location on the southwest. The layout is very practical and has enough space for a spacious sitting area and a dining table. The open kitchen is placed in an L-shape and fully equipped. There is a dishwasher, 4-burner induction hob, fridge, freezer and oven. There is also a fixed cupboard with connections for the washer/dryer, location of the district heating unit and mechanical ventilation system. Through the living room there is access to the spacious balcony on the southwest. There are two bedrooms in the apartment, which also have a lot of light. These can both be reached via the hall. The bathroom has a shower, sink with mirror and a radiator.

Word from the owner:
This was our first place of our own and we have lived here with great pleasure! With the arrival of the little one, a garden and more space are welcome, but we are going to miss this place and this apartment!

Other details:
– WOZ value: € 408,000
– Living area: 58m2
– Building-related outdoor space: 6 m2
– External storage space: 6 m2
– Volume: 194 m3
– Year of construction: 2016
– Heating and hot water through district heating
– Electrical installation with sufficient groups and an earth leakage circuit breaker
– Fully insulated – Energy label A (final)
– Own parking space
– 4 charging stations available at the parking spaces on the site in front of the entrance to the parking garage
– Gasless apartment with low energy costs
– Beautiful view
– Contribution VvE parking space: € 16.30 per month
– Contribution VvE apartment: € 87 per month
– Advance heating costs: € 63 per month

  • 58 m2
  • 2

Kenmerken Dankmeijerpad 205

Overdracht

Vraagprijs€ 365.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte58 m2
Inhoud194 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2016
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Bewoners en vrienden aan het woord

"Bij de aankoop ons huis, nouja stukje grond met een bouwplan kregen wij soms de opmerkingen - Ga je niet op het industrieterein wonen? -. In het begin leek het daar inderdaad op. Na de bouw heeft het nog enige tijd geduurd, het lappen van je ramen had niet zoveel zin met een grote bouwzandbak voor de deur, tot het schilperoortpark was aangelegd. Er is een druk bezocht restaurtant en een meertje waar s'winters op geschaatst wordt, het is echt een toplocatie geworden. Ik miste het tuinieren, het balkon geeft hier mimale ruimte voor. Daarom heb ik mij in 2018 ingeschreven bij de tuinvereniging het Zonneveld een kleine 10 minuten lopen. Daar heb ik nu een heerlijk stukje tuin van 90m2 waar ik in het voorjaar en zomer veel te vinden ben. Het is tijd voor een nieuwe stap, al zouden we liever hier het nieuwe huis zetten ;)"

Mayke Tersteeg

Ligging Dankmeijerpad 205

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

123.661

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

85%

20% NL

11%

20% NL

4%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod