Skip to content

Te Koop: woonhuis Sperwerstraat 8 2421 XM Nieuwkoop

Verkocht

€ 275.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nieuwkoop Sperwerstraat 8

NIEUWKOOP, Sperwerstraat 8

Royale uitgebouwde HOEKwoning met drie volwaardige verdiepingen in een kindvriendelijke woonwijk

• Riante dakopbouw waardoor er drie volwaardige verdiepingen zijn ontstaan + een bergvliering
• Uitgebouwd aan de achterzijde, daardoor is de woonkamer ruim 9 meter lang (betonnen begane grond vloer)
• In 2012/2013 is de woning grotendeels gerenoveerd met behoud van originele details
• Zonnige tuin op het zuiden met een houten berging voorzien van elektra
• Woonoppervlakte maar liefst ca. 130 m2, perceel 150 m2
• Zeer gunstig gelegen in het Groene Hart van de Randstad

De woning is gelegen in een kindvriendelijk straat met voldoende parkeergelegenheid en om de hoek een grote speeltuin. De woning kenmerkt zich door de ligging op een hoek, uitbouw aan de achterzijde, riante dakopbouw en de zonnige achtertuin. Deze ruime gezinswoning ligt aan de rand van Nieuwkoop, dichtbij enerzijds de sportvelden en de scholen, anderzijds het centrum met de winkels. Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom is Nieuwkoop omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een prachtige plaats om naar toe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)-verenigingen, een overdekt zwembad en bibliotheek. In het centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht goed te bereiken zijn, met ongeveer 30-35 minuten.

Begane grond
Via de voortuin bereikt u de entree van de woning. Hal, meterkast, verdiepte trapkast met veel opbergruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang naar de woonkamer en toiletruimte. De huidige eigenaar heeft de toiletruimte een kwartslag gedraaid (extra ruimte) en voorzien van een raam.

De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de woonkamer met open keuken totaal ca. 40 m2 bedraagt. Een heerlijke ruime woonkamer met veel lichtinval! De wanden zijn glad gestuct en de vloer is voorzien van keurige tegels met vloerverwarming. Op de voormalige plek van de keuken is een praktische bijkeuken gecreëerd met een deur naar de zijtuin. Een ideale ruimte voor bijvoorbeeld een extra koelkast en de jassen en tassen.

Aan de achterzijde van de woning is de open keuken gesitueerd. Deze is opgesteld in een hoek en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zoals een koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, elektrische kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de woonkamer bereikt u de tuin. De tuin is gelegen op het zuiden, waar u dus volop kunt genieten van de zon. Achterin de tuin treft u een houten berging van ca. 6 m2 met elektra. Naast de woning treft u nog een zijtuin, deze is afgesloten door middel van een poortdeur met toegang naar de straat.

Eerste verdieping
Via de ruime overloop bereikt u het tweede toilet met raam, de badkamer en 2 ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 22 en 6 m2. Uiteraard is het mogelijk om de grootste slaapkamer weer op te delen in twee slaapkamers. De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Deze is voorzien van een inloopdouche en een wastafel.

Tweede verdieping
Door middel van een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. De woningen had oorspronkelijk geen tweede verdieping, maar in het verleden is er een volwaardige tweede verdieping op gebouwd. U treft hier een overloop met toegang tot de wasruimte en 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 9, 11 en 6 m2 (gemeten vanaf 1,50 meter hoogte). Door middel van een vlizotrap in de wasruimte bereikt u de bergvliering.

Bent u op zoek naar een ruime woning met een hoog afwerkingsniveau en een praktische indeling? Maak dan snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 130 m2
  • 150 m2
  • 6

Kenmerken Sperwerstraat 8

Overdracht

Koopprijs€ 275.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte150 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie130 m2
Inhoud425 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1960
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6

Kenmerken door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stapen jou eigen ervaring toe.

Foto's en video's door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stapen jou eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Sperwerstraat 8

Marktcijfers van Nieuwkoop

Gemiddelde verkoopprijs in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod