Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zuideinde 36c 2421 AK Nieuwkoop

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 1.075.000,- k.k.

Kijk ook de livestream woensdag 25 augustus a.s. om 16.30 via onze Instagrampagina!

Nieuwkoop, Zuideinde 36c

Wonen aan het water van de Nieuwkoopse Plassen

Op bijna 2.200 m2 ligt deze vrijstaande woning aan het Zuideinde in Nieuwkoop. Dankzij een bijzondere uitbouw, die in 1996 is gerealiseerd en werd begeleid door Architect Bert Tas, heeft deze woning iets extra’s mee gekregen. Hierdoor ontstond een panorama-achtige woonkamer die de woning verbindt met de tuin en het water.

De tuin is sowieso prachtig aangelegd, beschikt over de nodige terrassen, waardoor u altijd van de zon of juist de schaduw kunt genieten, een jeu de boules baan, een blokhut en steigers langs het water, waar een mooie sloep niet zal misstaan. Tevens beschikt de tuin over een waterpomp, welke is aangesloten op de sloot en op een tijdschakelaar, zodat er automatisch besproeid wordt.
Via een doorvaart komt u dan zo op de Zuideinder Plas.

De woning ligt min of meer aan het begin van een kleinschalig parkje aan het Zuideinde, een lange lintbebouwing in Nieuwkoop

Vooruitlopend op uw bezichtiging laten wij u vast kennismaken met deze woning.

Begane grond:
Zijentree met de toiletgroep, de hal en de trapopgang naar de slaapverdieping. Hier zorgt een vide en een dakraam voor de ruimte werking. Riante begane grond indeling, mede door de al genoemde verbouwing. De plattegronden geven al een goed beeld van alle mogelijkheden die deze begane grond u biedt.
Zo is er een slaapkamer (3.14 x 2.75 meter) met een eigen doucheruimte. Deze kamer kan ook uitstekend als kantoor worden gebruikt.
L-vormige woonkamer met aansluitende de ronde serre waardoor er als het ware een panorama kamer is ontstaan. Als basis was het L-vormige deel van de woonkamer al 54 m2 groot, deze staat in verbinding met de keuken die in feite uit twee delen bestaat. Een kookeiland gedeelte en een 2e keukengedeelte met de nodige aanvullende apparatuur en veel kastruimte. Het is een zogenaamde Bulthaup keuken.
Aansluitend de ronde serre met een doorsnee van maar liefst 8 meter. In de vorm van een taartpunt is er dan nog de c.v.-ruimte en een uiterst praktische berg-wasruimte annex bijkeuken. Al met al heeft de begane grond een netto oppervlakte van ca. 152 m2.
De afwerking is bijzonder en sfeervol. Convectorputten om het zicht op de tuin te borgen, airco units voor de koeling in de zomer, zelfs twee openhaarden (Boley) zodat u daarvan op een winteravond, waar u uw zithoek ook plaatst, van kunt genieten.

Verdieping
Dan de verdieping. Rond de overloop vindt u een drietal slaapkamers en natuurlijk de badkamer.
De hoofdslaapkamer is uiteraard in de volle breedte (9.46 meter) aan de plassenkant gesitueerd. Riant van afmeting (3.50 x 9.46 meter) en geeft toegang tot een groot terras.
De logeerkamer heeft een afmeting van 2.75 x 4.675, de 3e slaapkamer is identiek van afmeting.
In de badkamer (1.99 x 2.80) vindt u een douche, ligbad, toilet en een wastafel.

Tot zover de eerste kennismaking, wij kunnen u nog veel meer vertellen over het parkje, de gemeenschappelijke brug en toegangsweg, de vele voorzieningen, maar dat kunt u het beste combineren met een bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 210 m2
  • 2.190 m2
  • 4

Kenmerken Zuideinde 36c

Overdracht

Vraagprijs€ 1.075.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.190 m2
Woonoppervlakte210 m2
Inhoud690 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1973
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Zuideinde 36c

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod