Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Bosweg 8 kavel 9 ong 3651 LV Woerdense Verlaat

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 128.000,- k.k.

Uniek vakantiehuisje, genieten van rust en natuur!

• Idyllisch huisje van gewolmaniseerd hout uit 2005
• Een heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten op een autovrij eiland met 19 kavels
• Grote steden in de randstad zijn zeer goed bereikbaar
• Parklasten € 400 per jaar

Ervaar een vakantiegevoel zodra u het recreatiepark binnenloopt. Het dorpje Woerdense Verlaat maakt onderdeel uit van de gemeente Nieuwkoop en ligt midden in een fraaie, landelijke omgeving met op korte afstand o.a. de welbekende Nieuwkoopse Plassen, maar ook het prachtige natuurgebied Lusthof De Haeck (van natuurmonumenten), De Meije en (vaar)water de Kromme Mijdrecht en de Grecht. Ondanks het feit dat u zich volledig op het platteland waant, zijn de grotere steden in de Randstad goed bereikbaar.

Wij nemen u graag mee door deze woning.
U treedt het park binnen d.m.v. een privé loopbrug. Zodra u over de brug bent, ervaart u de rust en kan het genieten beginnen.

U komt binnen in de sfeervolle woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken en openslaande deuren naar de zonnige tuin. De woonkamer is voorzien van een kachel aansluiting. De naastgelegen badkamer beschikt over een douche en toilet.

De tuin is zeer royaal en voorzien van een groot terras en gazon. Een heerlijke plek om te vertoeven! Er is hier altijd een plekje in de zon en in de schaduw. Achterin de tuin is ook een schuurtje te vinden, waar voldoende opslagruimte is. Achter het schuurtje treft u nog een mini logeerhuisje.

Kortom, zoekt u een recreatie huisje waar u helemaal tot rust kan komen en kan genieten van de natuur? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Bijzonderheden:
• Wateraansluiting en riolering aanwezig (water wordt in de winterperiode afgesloten)
• Er is geen gas of elektra aansluiting, er ligt 1 zonnepaneel op het dak

Disclaimer: Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen, etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding, etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 23 m2
  • 280 m2

Kenmerken Bosweg 8 kavel 9 ong

Overdracht

Vraagprijs€ 128.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte280 m2
Woonoppervlakte23 m2
Inhoud51 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2005
Dak typeZadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Bosweg 8 kavel 9 ong

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod