Skip to content

Te Koop: woonhuis Park Zomerlust 5 2435 NG Zevenhoven

Verkocht

Bezichtiging plannen

€ 270.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Zevenhoven Park Zomerlust 5

Park Zomerlust 5, Zevenhoven

Bungalowpark Zomerlust is een aantrekkelijk gelegen park in het Groene Hart van de Randstad. De grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn goed te bereiken en op het gebied van rust, ruimte en groen kunt u het niet beter treffen. Verder is het park gelegen aan de rivier De Kromme Mijdrecht en dankzij de aanwezigheid van een haven met ligplaatsen (indien beschikbaar/wachtlijst Belangenvereniging van Eigenaren), kunt u via het water goed uit de voeten. De grote plassen zoals de Nieuwkoopse Plassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen liggen binnen vaarbereik. Tevens is het dichtbij gelegen natuurgebied de Groene Jonker een paradijs voor vogelaars. Dit is een waterrijk gebied van ruim 100 hectare met ruisende rietkragen en natte graslanden. Hier kunt u dagelijks genieten van rust en natuurschoon.

Wij nemen u alvast even met een schrijvende rondleiding.

Begane grond: Entree, hal met toegang tot het toilet voorzien van wandcloset en een berging met o.a. de meterkast en de aan- en afvoer t.b.v. wasmachine en droger, royale woonkamer met een grote raampartij met fraai uitzicht op de tuin. De woonkamer beschikt over openslaande deuren en een sfeervolle houtkachel. De semi- open keuken is voorzien van alle gemakken. Vanuit de woonkamer is verder een kleine slaapkamer/kantoor te bereiken en via een afgesloten ruimte bereikt u de trap naar de 1e verdieping.

Tuin: De tuin met terras is gelegen op het zuidoosten. Met ruim 25 meter breed en ruim 10 meter diep is dit met recht een flinke tuin te noemen. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de zijtuin met de orangerie. Ideaal om de buitenplanten te laten overwinteren, maar ook ideaal als relaxruimte in het vroege voorjaar of het late najaar. Ook is het mogelijk om deze zijkant te gebruiken voor een extra parkeerplaats of in te richten als moestuin. Bij de woning is parkeerruimte beschikbaar voor 2 auto’s. Verder bevindt zich op het perceel een houten schuur met aangebouwde (fietsen-)berging.

1e verdieping: via een vaste trap bereikt u direct de grote slaapkamer met toegang tot het balkon met openslaande deuren. Vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken en deze is voorzien van een douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel. Verder beschikt deze verdieping over een 2e ruime slaapkamer en over diverse bergingen onder de schuine kap zodat je echt veel spullen uit het zicht kunt opbergen. Sowieso is de hoogte van de 1e verdieping hoger dan standaard, waardoor het gevoel van ruimte echt aanwezig is wanneer u hier verblijft.

U bent van harte welkom om deze woning van binnen en buiten te bekijken. Maak daarom snel een afspraak!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 95 m2
  • 678 m2
  • 3

Kenmerken Park Zomerlust 5

Overdracht

Koopprijs€ 270.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte678 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie95 m2
Inhoud300 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typezadeldak
Isolatievormengedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Park Zomerlust 5

Marktcijfers van Liemeer

Gemiddelde verkoopprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod