Ga naar inhoud

Bentwijck

2731 BM Benthuizen

0 vrij van 150

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Benthuizen Bentwijck

MAAK KENNIS MET BENTWIJCK
“Een plek waar dorps wonen vertrouwd en fijn voelt”

BENTWIJCK

Wat nu nog een leeg weiland is wordt straks een geheel nieuwe wijk. Benthuizen wordt met de ontwikkeling van Bentwijck ongeveer 200 nieuwe woningen rijker. Naast de circa 150 koopwoningen komen er 54 sociale huurwoningen. Tevens wordt er door de gemeente een Brede School gerealiseerd.

De nieuwe wijk is ruim van opzet en ontmoeten staat centraal. Het binnengebied van Bentwijck krijgt een wijkhart waar de Brede School met verschillende scholen en kinderopvang samen komen. Hierdoor wordt deze plek bijna vanzelf dé ontmoetingsplek voor kinderen en volwassenen. Het groene wijkhart is autovrij en stimuleert fietsen en wandelen, tegelijkertijd biedt het ook alle ruimte voor ontmoetingen en spelen. De ontwikkeling en verkoop zal plaats vinden in drie fasen.

HET WONINGAANBOD

Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod, het woningprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen hebben indien gewenst het gehele woonprogramma inclusief slaap- en badkamer op de begane grond.

De woningen krijgen een eigentijdse, traditionele architectuur die geïnspireerd is op de oud-Hollandse dorpen waar de huizen één voor één lijken gebouwd, omdat ze steeds een beetje anders zijn. De diversiteit in woonsferen, architectuur en type huizen zorgt voor herkenbaarheid. Een kind van vier kan nog uitleggen waar hij woont: “Ik woon om de hoek van de school in het huis met het rode dak.” Nog niet alle keuzes voor Bentwijck zijn gemaakt. Wij gaan hier graag met u het gesprek voor aan via de speciale woonworkshops.

WOONWORKSHOPS

Bentwijck wordt samen met geïnteresseerden, omwonenden en bewoners ontwikkelt! Via speciaal hiervoor georganiseerde woonworkshops kunt u uw woonwensen kenbaar maken. Uw wensen worden zoveel mogelijk verwerkt in het ontwerp en de indeling van de wijk en de woningen. Wilt u meedenken? Als u uw gegevens achterlaat op de projectwebsite wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan deze workshops.

Per fase zullen er twee woonworkshops worden georganiseerd. Door deelname aan een woonworkshop krijgt u voorrang bij de toewijzing van een woning, indien er bij de verkoop blijkt dat er meer gegadigden zijn voor een bepaalde woning. Uw deelname wordt per fase gemeten.

WE KIJKEN ER NAAR UIT U VAN DIENST TE MOGEN ZIJN

Als Drieman Garantiemakelaars zijn we blij dat we de verkoop van de woningen in Bentwijck mogen verzorgen. Al vanaf het begin zijn we betrokken bij de ontwikkeling en hebben we met veel plezier en enthousiasme meegewerkt aan deze prachtige nieuwe wijk. We weten dat velen hier al zo lang op hebben gewacht en kijken er dan ook uit naar om u als belangstellende en mogelijk toekomstig koper van dienst te mogen zijn. Als erkend NVM Nieuwbouwspecialist zijn we bekend met alle stappen en fases van het nieuwbouwproject waardoor we u deskundig kunnen informeren en begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. Met al uw vragen bent u meer dan welkom, wij zijn u graag van dienst!

PLANNING FASE 1

De ontwikkeling en verkoop van Bentwijck zal plaats vinden in drie fasen. Deze eerste fase ligt aan de zijde van de Heerewegh en bestaat uit een 41 woningen met een gevarieerd aanbod van 1 vrijstaande woning, 4 twee-onder-één-kapwoningen, 3 drie-onder-één-kapwoningen, 26 geschakelde eengezinswoningen in diverse breedtes en oppervlaktes en 7 levensloopbestendige woningen. De verwachting is dat de eerste fase zomer 2022 in verkoop zal gaan. In aanloop op de start verkoop zal er via de website steeds meer informatie worden gedeeld over het exacte woningaanbod, de indeling en uitstraling van de woningen en uiteraard de woningprijzen.

INTERESSE?
Interesse in de woningen in Bentwijck? Maak dan uw interesse kenbaar via www.bentwijck.nl en u wordt in aanloop op de start verkoop op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst!

Kenmerken Bentwijck

Overdracht

Prijs
StatusIn voorbereiding

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteBentwijck

Bouwtypes Bentwijck

Maandlasten Bentwijck

Ligging project 'Bentwijck'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915