Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Ik heb inmiddels al telefonisch het 1 en ander toegelicht aan Corné . Ik zou na het intake graag nog wat meer zien van mijn eigen makelaar . Verder is het team super goed en fijn mee te werken .

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Goed en snel contact met makelaar. Makelaar heeft alles top geregeld. Ik kan de makelaar bij iedereen aanraden die zijn huis wil gaan verkopen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

De makelaar weet hoe hij je huis onder de aandacht moet brengen bij de juiste doelgroep. Dit levert in korte tijd veel bezichtigingen op en voordat je er erg in hebt is je huis verkocht.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9.5

Voor de tweede keer ons huis verkocht via Drieman en het contact met Corne En Daniëlle was weer goed. Weer goed begeleid en geholpen.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9

Prettige samenwerking en contact met de makelaar en overage personeel. Denken met je mee over beste presentatie van de woning. Ook feedback nemen ze serieus en in alle stappen vh verkoopproces wordt je goed begeleid en geinformeerd.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?