Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

De club Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop hebben mij perfect geholpen met het verkopen van mijn appartement. Ze ontzorgen je compleet met het hele proces en hebben jaren lang ervaring, dat is zeker te zien!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Corné Meijer (en het team) heeft mij perfect geholpen met het verkopen van mijn appartement. Ik werd continu op de hoogte gehouden over de stand van zaken. ze komen de afspraken na en ontzorgd je compleet met de verkoop.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Dit kantoor levert door haar duidelijke processen, goede bereikbaarheid en snelheid van handelen een vertrouwenswekkend gevoel bij de klant.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Alles is keurig volgens verwachtingen en afspraken verlopen. Strakke begeleiding en adviezen waren waardevol. Prettig en persoonlijk contact met de medewerkers, kortom zeer tevreden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Drieman bestaat uit een fijn team, het contact is erg makkelijk en een ieder is vrij toegankelijk. Zeker omdat dit de eerste x was dat we een woning verkochten, hebben we dit als erg prettig ervaren. We hoopte op een vlotte, maar professionele procedure omdat we al een andere woning (onder voorbehoud) hadden aangekocht. Drieman heeft hier perfect aan voldaan. Ik zou een ieder Drieman aanraden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?