Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Prima begeleiding bij de aankoop/beoordeling en inschatting markt en mogelijkheden. Kennis van zaken , weet waar het om draait en daar ook accenten op te leggen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Een ontzettend enthousiaste makelaar, die ons vooraf heel nuttige tips gegeven heeft. Ook de gesprekken, begeleiding, advisering en de bemiddeling bij de verkoop hebben wij als waardevol ervaren.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Goede adviezen ,kennis van zaken (kent markt goed en weet wat mogelijk/onmogelijk is), veelvuldig overleg mogelijk, zeer plezierige en persoonlijk begeleiding. Snelle terugkoppeling bij vragen

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Blijf zo door gaan met wat jullie doen. Jullie leveren fantastisch werk en helpen waar nodig . En absoluut verstand van zaken . Jullie zijn toppers !!!!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Toegankelijk, betrokken, professioneel, servicegericht en vriendelijk. Wij hebben de samenwerking met Drieman makelaars in Nieuwkoop als zeer prettig ervaren, bij de verkoop van onze woning.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?