Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Zeer goede samenwerking met een snel en goed resultaat. Kan iedereen Drieman Makelaar aanbevelen voor de verkoop en aankoop van een woning.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Wij hebben ons huis verkocht en een nieuw huis aangekocht via deze makelaar. Super goed bevallen. Professionele en erg aardige mensen. Staan altijd voor je klaar.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.8

Wat zijn wij superblij dat we deze makelaar gekozen hebben. Van begin tot het eind goed begeleid. Zijn hele actieve deskundige makelaars en ons appartement was binnen de kortste keren verkocht. Wat ook fijn is is dat het een klein kantoor is waar ze heel goed samenwerken met elkaar en als je eens een vraag hebt iedereen op kantoor weet wie je bent en waar het over gaat hebt en je hebt binnen een paar minuten antwoordt. Echte toppertjes!! Namens een paar hele tevreden klanten Groetjes John en Irma

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.3

Zeer deskundig. Snelle reacties op vragen en verzoeken en veel adequate marktkennis. Al meerdere malen met Drieman samen gewerkt, allemaal uitstekend gegaan.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Een klein maar fijn kantoor, veel deskundigheid, snelle reactie en snelle acties. Ze hebben veel voor ons gedaan in zowel aankoop als verkoop van de huizen. We zijn dan ook zeer tevreden. Corné, Danielle, Marjolein en alle anderen. Dank jullie voor jullie goeie zorgen en deskundigheid. We raden iedereen daarom ook aan om met jullie in zee te gaan!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Totaal nu 4 huizen verkocht bij verschillende makelaars. Dit is verreweg de beste makelaar die we hebben meegemaakt. Snelle communicatie en reacties, goed meedenken en korte lijntjes van een enthousiast team. Niets op aan te merken, ik zou ze zo weer bellen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?