Ga naar inhoud

Parckweide - 35 Woningen

2411 PR Bodegraven

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

0 vrij van

€ 195.000,- t/m € 250.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Bodegraven Parckweide – 35 Woningen

Parckweide is gelegen in de nieuwbouw wijk Weideveld aan de oostzijde van Bodegraven. Fase 1 van Parckweide bestaat uit 35 eengezinswoningen en zijn gesitueerd in een parkachtig – en dus groen – gebied.

PARCKWEIDE = KINDVRIENDELIJK

De kindvriendelijke woonwijk Parckweide is bijzonder fraai gelegen, dicht bij het toekomstige Limespark. Een naam die refereert naar de noordelijke grens van het Romeinse Rijk die heel dicht langs het Limespark en Parckweide lag in reeds lang vervlogen tijden. Het Limespark naast Parckweide is de ideale omgeving om even dicht bij huis te ontspannen. Een ideale omgeving om te fietsen, te wandelen of voor kinderen, om te kunnen spelen in natuurlijk ingerichte speelplekken.
Iets verder van huis vindt u de Reeuwijkse plassen, de dertien plassen tussen Reeuwijk, Bodegraven en Gouda. Heel vroeger werd hier veen gewonnen – zo zijn ook de meeste plassen ontstaan -, maar tegenwoordig voert recreatie hier de boventoon. Met een oppervlakte van 735 hectare raakt u hier niet snel uitgekeken.

PARCKWEIDE: VERRE VAN STANDAARD

De ruime eengezinswoningen zijn beslist geen standaard rijtjeswoningen. De woningen doen recht aan hun omgeving en dragen bij aan het sfeervolle karakter van de totale wijk, binnen een fraaie gemeente. De groene omgeving is kindvriendelijk en voelt prettig aan voor jong en oud. En uiteraard – ook belangrijk -: Parkeren in de wijk is geen enkel probleem.

DUURZAAM & COMFORTABEL

Om het wonen in Parckweide zo comfortabel mogelijk te maken worden de woningen voorzien van een warmtepompsysteem. Dit systeem zorgt voor een aangenaam klimaat in uw woning. In de winter maakt u gebruik van het vloerverwarmingssysteem om de woning te verwarmen. Maar ook ‘s zomers heeft u thuis behoefte aan een aangename werk- en woonomgeving. Daarom kunt u met dit systeem ook koelen. Met de aanwezige bodem‘energie’ koelt u uw huis tot een aangename temperatuur waarin het prettig wonen en werken is.

  • 100-128 m2

Kenmerken Parckweide - 35 Woningen

Overdracht

Prijs€ 195.000,- t/m € 250.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte100-128 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes Parckweide - 35 Woningen

Maandlasten Parckweide - 35 Woningen

Ligging project 'Parckweide - 35 Woningen'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.733