Ga naar inhoud

De Thuishaven

2355 AS Hoogmade

0 vrij van 6

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Hoogmade De Thuishaven

BINNENKORT IN VERKOOP: 6 vrijstaande villa’s in Hoogmade!

Binnenkort schitteren bij de haven van Hoogmade 6 luxe, vrijstaande villa’s. Wilde u altijd al direct aan het water wonen en een eigen ligplaats hebben voor een boot? Dan is dit uw kans!

Unieke locatie aan het water
De bouwlocatie betreft de voormalige winterstalling bij de haven van Hoogmade. Een fantastisch uitgangspunt om de Hollandse Plassen te ontdekken, het grootste watersportgebied van Nederland. 

Met de boot naar Leiden, of op de fiets naar Alphen aan den Rijn? Vanuit Hoogmade allemaal prima te doen. Bovendien bent u via de A4 in een mum van tijd in hartje Amsterdam of op Schiphol.

Het aanbod
De 6 riante villa’s hebben een directe ligplaats aan het water. Het is een heerlijke plek waar u duurzaam woont, temidden van de natuur omgeven door water en groen. Vanuit de tuin stapt u zo op de sup of in uw boot. Maar ook op de fiets is het volop genieten in deze prachtige omgeving. U ervaart het vakantiegevoel waarvoor toeristen naar Nederland komen.

Blijf op de hoogte!
Op dit moment is dit project nog in voorbereiding. Meer informatie over het aanbod, de planning en de prijzen zal op een later moment worden gedeeld. Wilt u niets missen omtrent dit unieke project? Meld u dan via de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief! We houden u graag op de hoogte.

  • 360-620 m2

Kenmerken De Thuishaven

Overdracht

Prijs
StatusIn voorbereiding

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte360-620 m2

Overig

Project websiteDe Thuishaven

Bouwtypes De Thuishaven

Maandlasten De Thuishaven

Ligging project 'De Thuishaven'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.374

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

26%

20% NL

38%

20% NL

36%

20% NL