Skip to content

Het Raadhuis

2465 AH Rijnsaterwoude

0 vrij van 8

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Rijnsaterwoude Het Raadhuis

HET RAADHUIS
Wonen met het oog op een gezonde en duurzame toekomst!

Het voormalige gemeentehuis van Rijnsaterwoude wordt in opdracht van de Gemeente Kaag en Braasem door Bolton Renovatie herontwikkeld tot een integraal kind centrum (IKC) met op dijkniveau en de verdiepingen zowel huur als koopappartementen.

WONINGAANBOD

In het voormalige gemeentehuis in Rijnsaterwoude ontwikkelt en bouwt Bolton 15 nieuwe appartementen. Naast de 7 huurappartementen van Woondiensten Aarwoude worden er ook 8 fraaie en ruime koop appartementen aageboden. De 8 koop appartementen varieren in oppervlak van ca. 78 tot 140 m2 en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De appartementen zijn gelegen op de bovenverdiepingen en bieden grotendeels uitzicht over de groene en waterrijk omgeving van de polder en het Braassemermeer.

De huur- en koopwoningen krijgen een individuele installatie en vloerverwarming. Het energiezuinige ventilatiesysteem van de woningen wordt uitgevoerd met warmteterugwinning. Dat houdt in dat de warmte van afvoerlucht opnieuw wordt gebruikt waardoor er een gezond en duurzaam binnenklimaat ontstaat.

De benedenverdieping van het voormalige gemeentehuis wordt omgetoverd in een Intergraal Kind Centrum waarin basisschool de Kinderarcke en kinderopvang Snoopy zich gaan vestigen. Ook komt er achter het gebouw een Tiny Forest; “een natuurtuin”. Op de begane grond beschikken de koopwoningen over een eigen berging en is er voldoende parkeerplek rondom het gebouw.

De 8 appartementen zijn de eerste appartementen in Rijnsaterwoude. Voor onder andere de bewoners van Rijnsaterwoude een unieke kans om met het oog op de toekomst gelijkvloers en comfortabel te wonen in het dorp waar ze zo aan gehecht zijn.

PLANNING

Recent is de speciale projectwebsite live gegaan waar belangstellenden zich verder kunnen verdiepen in het plan en de woningen en hun gegevens kunnen achterlaten zodat ze op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen. We verwachten in februari te kunnen starten met de verkoop van de woningen. Bolton streeft er naar om de appartementen in het eerste kwartaal van 2022 op te leveren.

VERKOOPWAARDE HUIDIGE WONING EN FINANCIERING

Wellicht bent u reeds in het bezit van een koopwoning en verneemt u graag met het oog op de aankoop wat uw woning in de huidige markt opbrengt. Onze makelaars van de bestaande bouw komen graag bij u langs om de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning en onze dienstverlening met u te bespreken. Ook voor de financieringsmogelijkheden kunnen wij u uitstekend laten adviseren zodat u zo goed mogelijk voorbereid bent op de mogelijke aankoop van uw nieuwe appartement. Neem hiervoor gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

INTERESSE?

Heeft u interesse in deze appartementen? Neem dan zeker contact met ons op! Wij informeren u graag verder en zorgen dat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

  • 78-140 m2

Kenmerken Het Raadhuis

Overdracht

Prijs
StatusBinnenkort in verkoop

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte78-140 m2

Overig

Project websiteHet Raadhuis

Bouwtypes Het Raadhuis

Maandlasten Het Raadhuis

Ligging project 'Het Raadhuis'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.374