Ga naar inhoud

Molenwerf - 3 vrijstaande dijkwoningen

2465 AR Rijnsaterwoude

1 vrij van 3

Project website

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Rijnsaterwoude Molenwerf – 3 vrijstaande dijkwoningen

100% VERKOCHT!

MOLENWERF, KLEINSCHALIG, STOER & STIJLVOL!
Molenwerf is een kleinschalig project bestaande uit 3 stoere en stijlvolle vrijstaande dijkwoningen. De woningen vormen een eenheid door het prachtig gevormde dak, maar hebben toch ieder hun eigen uitstraling. Op het terras en in de tuin geniet u van het buitenleven, maar ook binnen krijgt u het maximale van buiten mee. De raampartijen zorgen voor veel daglicht en een prachtige lichtinval. De woningen zijn ruim opgezet en bieden op iedere verdieping alle ruimte om te leven. Bij dijkwoning 1 en 2 betreedt u de woning via het souterrain waar zich ook de berging en de hobby-/werkruimte bevindt. Bij dijkwoning 3 komt u de woning binnen op de begane grond en heeft u vanuit het souterrain toegang tot de berging.

Kortom, een heerlijke woonplek voor mensen die comfort, sfeer, gezelligheid en rust in een landelijke omgeving een warm hart toedragen en daar middenin willen wonen.

EEN FIJNE PLEK OM TE WONEN
– Duurzaam en comfortabel wonen
– Optimaal woongenot voor het hele gezin!
– Fijne tuin voor rust en ontspanning
– Souterrain met berging en werkruimte aan huis
– Iedereen zijn eigen kamer!
– Ruime badkamer voorzien van luxe sanitair
– Parkeren op eigen terrein
– Wonen nabij het Braassemermeer
– Wonen precies zoals u wilt!

RIJNSATERWOUDE – BUITEN WONEN EN TOCH IDEAAL BEREIKBAAR
Rijnsaterwoude is een knus dorp, midden in het Groene Hart en onderdeel van de gemeente Kaag en Braassem. Het is een vriendelijk dorp dat als een lint langs de Herenweg ligt en wordt omgeven door water. Aan de westkant ligt het Braassemermeer en aan de oostkant bevinden zich de Langeraarse Plassen waar u met een boot prachtige tochten kunt maken. Naast het water biedt de omgeving u ook uitgestrekte polders waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. In het dorp zelf bevinden zich verschillende monumentale boerderijen, molens en woonhuizen waardoor het dorp zijn eigen unieke karakter krijgt. De verbinding met de randstad is erg gunstig. Met de aangrenzende N207 zijn omliggende steden en Schiphol eenvoudig te bereiken.

UW WOONWENSEN IN VERVULLING
Wij geven u de vrijheid om de woning volledig naar eigen wens en idee in te richten. De indelingen van de woningen zijn dan ook indicatief. Samen met u willen wij de woning voor u zo passend mogelijk maken. Ons doel is om een woning te bouwen die volledig bij u past en waar u naar alle tevredenheid zult wonen.

INTERESSE?
Laat u informeren en schrijf u in en wie weet gaan wij samen met u op weg naar uw droomhuis! Zodat u straks lekker kunt wonen, zonder gedoe, alles goed geregeld en precies zoals u het wilt!

 • 166-195 m2
 • 425-510 m2
 • 675-750 m3

Kenmerken Molenwerf - 3 vrijstaande dijkwoningen

Overdracht

Prijs
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud675-750 m3
Woonoppervlakte166-195 m2
Perceeloppervlakte425-510 m2

Bouwtypes Molenwerf - 3 vrijstaande dijkwoningen

Verkocht

Bouwnummer 3

€ 525.000,-

 • 166 m2 Woon opp.
 • 425 m2 Perceel opp.
 • 675 m3 Inhoud
1 vrij van 2

Bouwnummers 1 & 2

€ 0,-

 • 168 m2 Woon opp.
 • 475-510 m2 Perceel opp.
 • 680 m3 Inhoud

Maandlasten Molenwerf - 3 vrijstaande dijkwoningen

Ligging project 'Molenwerf - 3 vrijstaande dijkwoningen'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.374