Ga naar inhoud

Dok 30

2406 BZ Alphen aan den Rijn

Verkocht

€ 329.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Dok 30

30 APPARTEMENTEN
Het Aarkadekwartier bevat 30 gelijkvloerse ruim opgezette en lichte appartementen, verdeeld over vijf appartementengebouwen met vier á vijf woonlagen: Dok, Kade, Vest, Aar en Regt Elk appartementengebouw heeft zijn eigen signatuur en unieke uitstraling. De appartementen zijn in grootte variërend tussen de ca. 67 en ca. 154 m2 en allen met een eigen balkon, loggia of tuin.

Bij de appartementen krijgt u één of twee privé parkeerplaatsen en een berging in de parkeergarage onder het appartementengebouw. Elk appartement heeft de beschikking over één (of meerdere) heerlijke buitenruimte(n). Afhankelijk van de ligging kunt u genieten van een uitzicht op een groen park, een plein of het water.

Alles voor gemak
Vanuit uw appartement wandelt u zo het centrum in om even een boodschap te doen of voor een heerlijke avond uit. De auto parkeert u in de garage, waarna u de lift of de trap neemt naar uw woning. Alles voor gemakkelijk en comfortabel wonen vindt u in de appartementen van het Aarkadekwartier.

Ter inspiratie vindt u van elk van de appartementen uitgewerkte en ingerichte plattegronden. In de plattegronden zijn verschillende kopersopties verwerkt.

DOK
Bouwnummer: 30
Type: Dok I
Afmeting balkons: 27m² + 2m²
Ligging balkons: N/NW + Z/ZO

De 4 appartementen DOK liggen op de eerste vier woonlagen. Omdat de appartementen aan de Aarkade liggen, geniet u hier heerlijk van rust. Elk appartement beschikt over 2 slaapkamers. Vanaf uw ruime woonkamer en balkon heeft u een prachtig uitzicht op de kade, het water en het groene park.

U heeft geen zorgen over parkeren; u heeft een privé parkeerplaats in de parkeergarage, waar ook uw berging zich bevindt.

Dok I
Het appartement Dok I van ca. 90 m2 bevindt zich op de begane grond. U beschikt hier over een intieme tuin. Daarnaast heeft het appartement een stijlvolle uitstraling door het frans balkon aan de Aarkade.

KENMERKEN

• Appartementen aan de Aarkade
• Woonoppervlak van 90 m²
• Breedtemaat 8,7 meter
• Tuin, frans balkon of balkon
• Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
• Privé parkeerplaats en berging in parkeerkelder
• Energiezuinig en gasloos
• Diverse opties om uw droomappartement te realiseren

Opties*

– Extra / verplaatsen balkondeur
– Hefschuifpui bij balkon;
– Verschillende keukenindelingen
– Aanpassing sanitair in badkamer

*Afhankelijk per bouwnummer

  • 90 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 329.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte90 m2

Bouw

Geen eigenschappen

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1

Maandlasten

Ligging