Ga naar inhoud

Drie-onder-een-kapwoningen 29

2731 BM Benthuizen

Verkocht onder voorbehoud

€ 674.850,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Drie-onder-een-kapwoningen 29

DRIE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
Bouwnummer 29-31

De charmante drie-onder-een-kapwoningen met rood pannendak en witte gevelsteen vormen samen een geheel dat de entree van Bentwijck markeert. De middelste woning heeft een tuitgevel en de ver overstekende dakrand loopt mooi door. Het leuke aan deze woningen is dat ze als het ware op een eiland staan.

Via een bruggetje komt u op de stoep en bij de voortuinen. Hier kunt u heerlijk zitten. De achtertuinen van deze woningen liggen op het zuiden en beschikken over een berging en privéparkeerplaats.

ENKELE VOORDELEN VAN DIT WONINGTYPE OP EEN RIJ:

– Volwaardige drie-onder-een-kapwoning met ca. 151m² woonoppervlak.
– Percelen met ruime tuinen (158 – 441m²)
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
– 3 tot maximaal 5 extra ruime slaapkamers
– Volledig gasloos en energieneutraal wonen d.m.v. groot aantal PV-panelen
– Lage energielasten en hoogst haalbare Energielabel A++++
– Voorzien van een warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en -koeling. – Voortuin en stijlvolle brug aan de Heerewegh
– Eigen parkeerplaats(en) en berging in de achtertuin
– Stijlvolle en rijke architectuur met dorpse uitstraling

ENERGIENEUTRAAL WONEN (A++++)

Alle woningen in Bentwijck zijn energieneutraal (ENG), kennen een zeer lage energielast en hebben het hoogste energielabel (A++++). De woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame en gasloze installaties en zijn mede daardoor geheel energieneutraal. Zo kan elke woning door middel van de vele zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een eigen warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een geavanceerd ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

PLANNING EN VERKOOPPROCES

Op dinsdag 20 december start de verkoop van de 40 fraaie koopwoningen in fase 1! Op deze datum wordt er tussen 17:00 en 20:00 uur ook een start verkoop evenement georganiseerd bij Van Waay interieurs (Verbreepark 27) in Benthuizen. Hier bent u van harte welkom om onder het genot van een kop koffie al uw vragen aan het aanwezige verkoopteam te stellen. Na de start verkoop kunt u zich via het digitale inschrijfformulier op de website inschrijven voor één of meerdere woningen en verneemt u na afloop van de inschrijfperiode of u een woning heeft toegewezen. De bouw van de woningen wordt verwacht rond de zomer van 2023 en de oplevering rond de zomer van 2024.

FINANCIELE VERKLARING

Voor de aankoop en toewijzing van een woning in Bentwijck is het belangrijk voor ons dat er aangetoond kan worden dat de aankoop van de betreffende nieuwbouwwoning voor u financieel haalbaar is. We brengen u hiervoor graag in contact met een hypotheekadviseur uit ons netwerk, die weet wat waar de financiële verklaring aan dient te voldoen en dit kosteloos en vrijblijvend voor u kan opstellen. Zo bent u goed voorbereid op de start verkoop, inschrijving en mogelijke aankoop van een woning in Bentwijck. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op via 0172-460 808, wij zijn u graag van dienst!

CONCRETE INTERESSE?

Heeft u concrete interesse dan adviseren wij u om dit kenbaar te maken door een account aan te maken via de projectwebsite bentwijck.nl en daar uw favoriete woningen te selecteren. Zo weten wij dat u concrete belangstelling heeft en kunnen wij u via de nieuwsbief verder informeren!

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het project, de woningen of het verkoopproces ? Bezoek dan de projectwebsite of neem telefonisch contact met ons op via 0172-460 808.

  • 151 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 674.850,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte151 m2
Inhoud524 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Rijnwoude

Gemiddelde verkoopprijs in Rijnwoude

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Rijnwoude

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Rijnwoude

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Rijnwoude

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Rijnwoude

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Rijnwoude

Landelijk gemiddelde: 2.770