Ga naar inhoud

Graaf 6

2771 HD Boskoop

Verkocht

€ 999.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Graaf 6

GRAAF
Vrijstaande villa

Wonen, werken, leven. Het kan allemaal in deze riante vrijstaande villa. Deze villa biedt met een breedte van ca. 7,5 meter en een woonoppervlak van ca. 232 m² volop ruimte voor royaal en comfortabel wonen. Een riante woonkamer, een prachtige erker aan de groene scheg en maar liefst zes slaapkamers. Hebben we teveel gezegd?

De villa is alzijdig ontworpen, waardoor u veel lichtinval ervaart. De grote raampartijen en de erker aan de groene scheg voorzien de villa’s van een prachtige lichtinval en een mooi uitzicht op de achtertuin en de lager gelegen groene scheg naast uw woning.

Het grootste voordeel van een vrijstaande villa is de privacy en de ruimte rondom, waardoor u echt de luxe van vrijstaand wonen ervaart. Het riante kavels zorgen voor een heerlijk vrije gevoel. De kaveloppervlakte is maar liefst ca. 567 m2. De diepe achtertuinen gaan natuurlijk over in de aangrenzende dijk. De achtertuinen liggen op het zuiden, dus dat wordt genieten. Sla op zonnige dagen de openslaande deuren wagenwijd open en trakteer uzelf op rust en ruimte!

U kunt twee auto’s parkeren op eigen terrein en u beschikt over een ruime inpandige stenen berging/garage aan de zijkant van de woning.

KENMERKEN
– Vrijstaande villa
– Energiezuinig en gasloos
– Breedtemaat 7,5 meter
– Woonoppervlakte ca. 232 m²
– Inpandige berging/garage van 20 m2
– Kaveloppervlakte ca. 567 m²
– Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
– Standaard houten binnendeuren en – kozijnen
– Erker aan de zijgevel
– Riante groene scheg naast de woning (50% eigendom)
– Diepe achtertuin op het zuiden
– Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
– Diverse opties om uw droomwoning te realiseren

UNIEK AANBOD
Op de locatie van de voormalige glascentrale aan de Linnaeusweg 2 in Boskoop, direct tegen de uitgestrekte polders, worden 9 exclusieve vrijstaande villa’s gerealiseerd. De villa’s zijn per twee geclusterd, met daartussen kenmerkend vier groene scheggen als visuele verbinding naar de dijk, het water en het achterliggende Gouwebos. Op deze unieke locatie geniet u van de rust, de dorpse charme, de polder en de vele vergezichten over het landschap.

De exclusieve vrijstaande villa’s zijn van alle gemakken voorzien, door de grote raampartijen haalt u het buitenleven naar binnen en ervaart u de charme van het wonen aan de polder. Elke villa krijgt 2 parkeerplaatsen op eigen terrein in ‘groene pockets’. De fraaie tuinen op het zuiden bieden u een prachtig panorama, die nooit hetzelfde en altijd bijzonder is. Zodra u wakker wordt geniet u van de eerste zonnestralen op de polder, en ‘s avonds ziet u de zon weer achter de bomen in het Gouwebos verdwijnen. Hier heeft u ruimte om te leven en de vrijheid om te kiezen hoe uw woning eruit gaat zien.

PLANNING
De prognose is dat er in het tweede kwartaal van 2022 met de sloop van de huidige bebouwing wordt gestart, waarna in het derde kwartaal van 2022 gestart wordt met de bouwwerkzaamheden.

  • 232 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 999.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte232 m2

Bouw

SoortVilla

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Boskoop

Gemiddelde verkoopprijs in Boskoop

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Boskoop

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Boskoop

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Boskoop

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Boskoop

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Boskoop

Landelijk gemiddelde: 2.770