Neem je Garantiemakelaar mee op huizenzoektocht

Nieuwe werkgever, burenruzie, liever stad of juist platteland, gezinsuitbreiding, scheiding, overlijden van een partner, er zijn heel veel redenen om een nieuwe woning te zoeken. Maar dan wel eentje die echt past. Klopt hiervoor gerust bij ons aan.

Warme jas

Als Garantiemakelaar hebben wij al heel wat mensen aan een nieuwe woning geholpen. Ook huurwoningen. Of bedrijven aan een nieuw pand, een boer aan een andere boerderij. Wat er ook nodig is aan onderkomen, wij helpen deze te vinden. Altijd met een heel strak uitgangspunt: wat je via ons vindt, moet passen als een warme jas. Een woning of bedrijfspand koop of huur je immers niet voor een paar maanden.

Wensenlijstje

Dromen mag, zeker wanneer het gaat over een woning. Bij een verhuizing krijg je immers een mooie kans om alles wat je mist in je huidige woning aan te vullen. Stel daarom een ruimhartig wensenlijstje op, maar blijf reëel en check op internet wat prijzen voor jouw droomhuis zijn. Houdt hierbij rekening met de toekomst en stel jezelf bijvoorbeeld de vraag of je kinderen wilt. Of heb je kinderen en gaan ze misschien binnenkort het huis uit? Het maakt namelijk nogal wat uit voor de grootte van een woning of de locatie. In het eerste geval is het bijvoorbeeld handig als er een school in de buurt is.

Stadse drukte?

Misschien het allerbelangrijkste: waar wil je wonen? Wil je op de fiets naar je werk of maakt dat niks uit? Hou je van het platteland of geniet je van stadse drukte? Zoek je een nieuwe woning of liever een met ‘ervaring’. De keuze is onbeperkt – al helemaal als je je vrij voelt om te wonen waar je wilt. Daarom is het belangrijk om voor het zoeken lekker veel tijd nemen en alle opties voorbij te laten komen.

Zoekprofiel

Jouw Garantiemakelaar helpt je graag hierbij. En het is ook nog eens reuze eenvoudig: maak een zoekprofiel met jouw voorkeuren aan op onze site, dan houden wij je op de hoogte van alle relevante huizen die te koop staan. Wel zo gemakkelijk.