Ga naar inhoud

Te huur: appartement Kaarde 2a 426 2811 PZ Reeuwijk

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 2.050,- p/m

Middenin het dorp Reeuwijk ligt wooncomplex Ravenhorst. Vanuit uw appartement kunt u lopen naar winkels, de bushalte, het gezondheidscentrum en De Reehorst.

Ravenhorst is in 1967 gebouwd en in 2008 gerenoveerd. Het complex aan de Kaarde 2a heeft 81 seniorenwoningen: 54 appartementen met huurtoeslag en 27 appartementen in de vrije sector.

Faciliteiten en voorzieningen:
In De Spil (dienstencentrum van De Reehorst) kunt u gezellig iets eten en/of drinken in het restaurant, genieten van de tuin of meedoen met de activiteiten die voor de bewoners worden georganiseerd. In het complex is een fysiotherapeut, dagbesteding, thuiszorgkantoor en een kapper aanwezig. Ook kunt u een zaal huren, bijvoorbeeld om uw verjaardag te vieren. Of via de Zorgcentrum ‘De Reehorst’ een hotelkamer huren voor eventuele gasten.

In dit complex biedt Zorgpartners Midden-Holland het ‘Volledig Pakket Thuis’ (VPT) aan. Heeft u intensieve zorg nodig en komt u hiervoor in aanmerking, dan kunt u een uitgebreid pakket aan welzijnsdiensten en zorg thuis krijgen. Dit betekent dat bijv. persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, alarmering, huishoudelijke hulp, maaltijden en welzijnsactiviteiten voor u verzorgd kunnen worden in overleg met u. Hierdoor kunt u langer zelfstandig en comfortabel thuis blijven wonen.

In de Ravenhorst is een royaal penthouse te huur van 109 m2. De netto huur bedraagt € 2.050,86. De servicekosten zijn € 232,50 per maand. De kosten voor o.a. verwarming, (individueel) elektraverbruik, schoonmaak algemene ruimten en water zijn in de servicekosten inbegrepen.

Indeling:
Het complex heeft centrale hal met bellentableau, brievenbus en twee liften.

Ruime toegangshal in de woning met toegang tot toilet, bergruimte met wasmachineaansluiting, multifunctionele ruimte, tweede badkamer, logeerkamer en woonkamer.

Zeer ruime woonkamer met open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Grote raampartij en ruim zonnig terras van 44m2 met prachtig uitzicht over de woonwijk en de Reeuwijkse plassen. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer van mooi formaat bereikbaar met badkamer en suite voorzien van inloopdouche en twee wastafels.

De gehele woning is uitgevoerd met een fraaie laminaatvloer en vloerverwarming.

Energielabel: C

Bijzonderheden:
De woning wordt toegewezen aan kandidaten van 55 jaar en ouder en met voorrang aan kandidaten met een zorgvraag. In de woning is personenalarmering aanwezig waarvoor u zich kunt aanmelden.
Voor deze woning heeft u een verzamelinkomen nodig vanaf € 44.000 per jaar.

De woning is direct beschikbaar!

Voor een vrijblijvende bezichtiging of vragen kunt u contact opnemen met Zorgpartners Midden-Holland, afdeling verhuur via (0182) – 356 000 of per e-mail verhuur@zorgpartners.nl. Voor deze huurwoning kunt u zich ook direct inschrijven via de website: www.zorgpartners.nl/wonen/huurwoningen/ravenhorst

  • 109 m2
  • 2

Kenmerken Kaarde 2a 426

Overdracht

Huurprijs€ 2.050,- p/m
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte109 m2
Inhoud400 m3

Bouw

SoortPenthouse
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1967
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Kaarde 2a 426

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.733

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

35%

20% NL

35%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod