Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Eekhoorntjesbrood 58 2403 RG Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 270.000,- k.k.

Deze woning onder voorbehoud verkocht aan een huurder van Woonforte, die voorrang verkrijgt in het verkooptraject.
Indien de woning onverhoopt niet verkocht wordt, zullen we eerst de bij ons geregistreerde geïnteresseerde huurders en daarna de overige geïnteresseerden benaderen.
Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit graag van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Heeft u ook interesse in andere woningen die wij voor Woonforte verkopen? Geef uw gegevens dan aan ons door. Wij noteren uw gegevens op de speciale Woonforte interesselijst en houden u op de hoogte!

Tweelaagse 4-kamer eengezinswoning met achtertuin op het westen en gezamenlijke speeltuin

De woning is gelegen in een gezellige, kindvriendelijke woonomgeving met direct grenzend aan de achtertuin een speelplaats. U woont hier op een centrale plek in Alphen aan den Rijn. U wandelt of fietst hier vandaan zo naar het Dijkslootpad richting recreatiegebied Zegersloot. Heerlijk wandelen, fietsen, waterskiën of een terrasje pakken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentra De Herenhof en De Ridderhof, Zwembad Aquarijn, openbaar vervoer en uitvalswegen naar de grote steden.

Graag geven wij u vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging een omschrijving van de indeling;

Begane grond
Via de voortuin bereikt u de woning en de aangebouwde berging met elektra (2.40m x 2.58m). De entree van de woning geeft toegang tot het toilet met fonteintje, de meterkast (5 groepen) en de woonkamer met praktische trapkast. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken met Bruynzeel keukenblok met een houtlook aanrechtblad en houten fronten.

De woonkamer geeft toegang tot de zonnige achtertuin op het westen met achterom. Hier kunt u heerlijk van de middag- en avondzon genieten. Via de achtertuin bereikt u de gezamenlijke binnentuin. Hier staan enkele bankjes en diverse speeltoestellen als verlenging van ieders tuin.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een C.V.-kast. De grote ouderslaapkamer aan de voorzijde beschikt over een wastafel en een berging die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als wasruimte of kledingkast.

De badkamer is afgewerkt met grijze vloer- en wandtegels en beschikt over een wastafel, toilet, douche en een aansluiting voor de wasmachine/droger. In de C.V.-kast bevindt zich een Intergas C.V.-ketel (2010) en een omvormer voor de 8 zonnepanelen op het dak van de woning.

Bijzonderheden woning:
– De woning beschikt over 8 zonnepanelen.
– Voor de speeltuin gelegen in het hofje achter de woningen, is een vereniging van eigenaren opgericht. Als koper bent u verplicht deel te nemen in deze VvE. Voor het in stand houden van het binnenterrein is iedere gerechtigde in deze mandeligheid een bijdrage verschuldigd van circa € 50,- per jaar.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Daar waar vraagprijs staat vermeld dient u koopsom te lezen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding.

– Huurders die hun huidige huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen € 5.000,= korting op de koopsom.

– Als er meerdere huurders van Woonforte zijn die de woning willen kopen bepaalt Woonforte in het belang van de woonruimteverdeling. De toewijzing is dan als volgt:
1. Huurders die een huurwoning leeg achterlaten in een verkoopcomplex.
2. Huurders die een eengezinshuurwoning van Woonforte leeg achterlaten.
3. Huurders die een huurappartement van Woonforte leeg achterlaten.
Bij meerdere kandidaten in één categorie telt de langste woonduur in de huurwoning die wordt achtergelaten.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 92 m2
  • 566 m2
  • 3

Kenmerken Eekhoorntjesbrood 58

Overdracht

Koopprijs€ 270.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte566 m2
Woonoppervlakte92 m2
Inhoud305 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1977
Dak typePlat dak
IsolatievormenVloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Eekhoorntjesbrood 58

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

33%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod