Skip to content

Te koop: appartement Louise de Colignystraat 50 2404 GV Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 220.000,- k.k.

Leuk 3-kamer appartement op de eerste woonlaag gelegen nabij de Baronie

Dit leuke appartement is gelegen op de eerste woonlaag van een kleinschalig complex. Het complex ligt op loopafstand van winkelcentrum de Baronie. Daarnaast is het vernieuwde stadscentrum van Alphen aan den Rijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook verschillende scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer voorzieningen en uitvalswegen naar de grote steden zijn zeer snel te bereiken.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met brievenbussen, beltableau en de trapopgang naar het bovengelegen appartement. Via de trap naar beneden bereikt u de kelder met een mooi formaat fietsenberging van circa 6 vierkante meter.

Eerste verdieping
Via de voordeur stapt u de hal binnen. U vindt in de hal de toegang tot de meterkast (4 groepen, 2x aardlek), vaste bergkast, toiletruimte met staand toilet en toegang tot nagenoeg alle andere vertrekken in het appartement.

Aan het einde van dag gang stapt u de woonkamer binnen. De woonkamer is heerlijk licht vanwege de grote raampartij en er bevindt zich tevens een vaste kast in de woonkamer. Vanuit hier heb je tevens toegang tot het balkon op het noorden.

Aan de voorzijde bevindt zich de eerste slaapkamer. De slaapkamer beschikt net als de woonkamer over een grote raampartij en een ruime vaste kast. Tussen de woonkamer en slaapkamer bevindt zich een houten framewerk. Wanneer u er voor kiest dit framewerk te verwijderen en een slaapkamer op te offeren ontstaat er een heerlijke ruime doorzonwoonkamer.

Een tweede slaapkamer bevindt zich naast de woonkamer. Deze slaapkamer is van mooi formaat en beschikt wederom over een praktische vaste kast.

De keuken bevindt zich ook aan de voorzijde. De keuken is opgesteld in een rechte opstelling met bovenkasten, kunststof werkblad en spoelbak. Tevens is de opstelplaats van de C.V.-ketel te vinden in de keuken. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot het tweede balkon/loggia welke gelegen is op het zuiden.

Ook is vanuit de keuken de badkamer te betreden. De badkamer is betegeld met blauwe vloertegels en witte wandtegels en beschikt over een ruime douchehoek, wastafel, radiator en opstelplaats van de wasmachine.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 124,89 per maand voor de woning en circa € 15,07 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 94,38 (2022) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 55 m2
  • 2

Kenmerken Louise de Colignystraat 50

Overdracht

Koopprijs€ 220.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte55 m2
Inhoud177 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1956
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Louise de Colignystraat 50

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

61%

20% NL

27%

20% NL

12%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod