Skip to content

Te koop: appartement Rembrandtlaan 5 2406 GW Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 185.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Alphen aan den Rijn Rembrandtlaan 5

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Centraal gelegen driekamerappartement op de tweede verdieping met balkon op noorden en westen

Deze woning is gelegen op de 3e woonlaag van een kleinsschalig appartementencomplex bestaande uit 3 woonlagen. De woning beschikt over 2 slaapkamers (oorspronkelijk 3). Het complex is gelegen op korte afstand van het gezellige centrum, sportvoorzieningen en openbaar vervoer.

Begane grond
Via de centrale entree met brievenbussen bereikt u de trapopgang. In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen fietsenberging. Via een korte trapjes bereikt u de woning op de tweede woonlaag.

Woonlaag
Hal met toegang tot woonkamer, keuken, slaapkamer, toiletruimte, meterkast en vaste kast. De meterkast bestaat uit 2 groepen. Deze zijn thans niet in gebruik en het wordt aanbevolen om de meterkast direct uit te breiden. De naastgelegen toiletruimte is uitgevoerd met een staand toilet, zeil op de vloer en lambrisering tegen de wanden.

De afgesloten keuken is voorzien van licht bruin betegelde wanden, een wit Bruynzeel keukenblok met rvs werkblad, aansluiting voor een gasfornuis en toegang tot het balkon (west). Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar, die is voorzien van een blauwe tegelvloer, wasmachine aansluiting en de douchehoek.

Royale woonkamer met openslaande deuren naar het tweede balkon op het oosten. In de woonkamer ook een vaste kast en toegangsdeur naar de tweede slaapkamer. Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De kamer heeft een vaste kast en toegangsdeur naar de badkamer.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt € 99,48 per maand voor de woning en € 12,43 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex.
U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,19 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 57 m2
  • 2

Kenmerken Rembrandtlaan 5

Overdracht

Vraagprijs€ 185.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte57 m2
Inhoud182 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1957
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelF

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Rembrandtlaan 5

Vergelijkbaar woningaanbod