Ga naar inhoud

Te koop: appartement Venusstraat 256 2402 XW Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 210.000,- k.k.

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit graag van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Heeft u ook interesse in andere woningen die wij voor Woonforte verkopen? Geef uw gegevens dan aan ons door. Wij noteren uw gegevens op de speciale Woonforte interesselijst en houden u op de hoogte!

Ruim appartement met 3 slaapkamers en balkon gelegen op de tweede verdieping

De ligging van dit appartement is zeer gunstig nabij winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo treft u op enkele minuten afstand winkelcentra “de Herenhof” en “de Ridderhof”. Ook het recreatiegebied Zegersloot ligt in de directe nabijheid met onder andere een recreatiestrandje en vele wandel- en fietspaden. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen en waterpartijen.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Afgesloten entree met de postbussen. Via een afgesloten deur toegang tot de hal met een 2-tal liften en het trappenhuis. De praktische berging (2.76m x 2.22m) is vanaf buiten te bereiken door om het gebouw heen te lopen naar de betreffende bergingsgang.

Tweede verdieping
Via de galerij met moderne meterkast (3 groepen) komt u binnen in het appartement. Vanuit de entree heeft u toegang tot de hal en de keuken. In de keuken bevindt zich een recht keukenblok met houten fronten en een kunststof aanrechtblad. Ook bevindt zich in de keuken de aansluiting voor de wasmachine/droger. Via de keuken kunt u de ruime woonkamer betreden. De woonkamer geeft toegang tot het balkon op het oosten.

Vanuit de hal kunt u eveneens de woonkamer bereiken en ook heeft u vanuit deze hal toegang tot de 3 slaapkamers, het toilet en de badkamer. Er bevinden zich 2 slaapkamers aan de achterzijde van het appartement en een grote ouderslaapkamer aan de voorzijde van het appartement. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over kunststof kozijnen. De toiletruimte beschikt over een staand toilet met fonteintje. De nette badkamer is afgewerkt met antraciet/witte vloer- en wandtegels en beschikt over een wastafel en een douche.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 234,70 per maand (2023) voor de woning en circa € 19,10 per maand (2023) voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 100,- per maand (2023) voor collectief C.V.-gebruik.
U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 102,85 en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 85 m2
  • 3

Kenmerken Venusstraat 256

Overdracht

Vraagprijs€ 210.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte85 m2
Inhoud276 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typePlat dak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Venusstraat 256

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Vergelijkbaar woningaanbod