Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zuideinde 34b 2421 AJ Nieuwkoop

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.275.000,- k.k.

Nieuwkoop, Zuideinde 34b

Een droomplek aan het water van de Nieuwkoopse Plassen. Een vrijstaande woning (gebouwd in 1998) met grote inpandige garage, een carport, tuinberging, grote hobby schuur, praktisch botenhuis en meerdere terrassen aan het water. Voor wie permanent een vakantiegevoel wil vasthouden een heerlijke woning en dito plek.

De woning is vanaf het Zuideinde nauwelijks zichtbaar. Komend over de gemeenschappelijke brug is daarom snel duidelijk dat de vrijstaande woning aan de achterzijde ligt en op haar beurt weer grenst aan een groot perceel natuur, dat eigendom is van Natuurmonumenten.
Het perceel grond en water dat in eigendom is heeft een grootte van 1.095 m2 daarnaast wordt er van Natuurmonumenten een extra perceel gehuurd. Dit perceel vergroot de tuin en biedt extra privacy.

Wat bij het oprijden van het perceel direct opvalt is de grote carport van ruim 40 m2. Niet alleen een ideale plek voor een auto of om als bootstalling te gebruiken, maar ook ligt hier het hout voor de Morso kachel in de woonkamer lekker te drogen.
Het huis zelf heeft een basismaat van ruim 9 tot 10 meter (diepte) bij 18 meter (breedte). Dankzij de extra hoge kap is er ook op de verdieping verrassend veel ruimte terug te vinden.
Om te beginnen staan we even stil bij de inpandige garage. Is sleutelen aan je auto je lust en je leven dan kan je hier je hart ophalen. De ruimte met een breedte van 4.62 meter en een diepte van bijna 10 meter is extra hoog (dankzij een verlaagde betonvloer) en beschikt over een gevlinderde vloer met vloerverwarming. Dankzij een brug staan hier nu zelfs 3 auto’s. Uiteraard kan je via de bijkeuken (wasmachine-aansluiting, droger en extra koelkast die hier uiterst praktisch staan opgesteld) van hieruit de keuken bereiken. De openkeuken beschikt over veel kastruimte, natuurlijk alle benodigde apparatuur als een koelkast, vaatwasser, hetelucht oven, combi magnetron en een prettig kookeiland met inductie kookplaat.

De hoofdentree kent een mooie hal, vide, de meterkast en een extra ruim toilet. Resteert de woonkamer, prominent aan de tuin en een terras gelegen. Ruim want een snelle rekensom leert dat los van de keuken de kamer ruim 60 m2 groot is.
De verdieping is zoals eerder gezegd verrassend ruim. Heeft natuurlijk met de hoge kap te maken. De verdieping beschikt over een werkkamer, een 2e kamer met eigen badkamer v.v. douche, toilet en wastafel. Een Master bedroom met loggia en super ruime badkamer. Na al die jaren nog steeds een plaatje om te zien, ook door de verrassende indeling. Met ligbad, douche, toilet en 2 wastafels.
Prettig is de garderobe kamer die in verbinding staat met de Master bedroom. De overloop tenslotte geeft aan de verdieping de nodige allure, dit vanwege de al genoemde vide en de hoge plafonds. De c.v. ruimte met de combi-ketel komt als laatste ruimte nog uit op deze overloop.

Rond het huis veel terrassen zodat je op ieder moment van de dag wel ergens de zon of juist de schaduw kan pakken. Ook veel bergruimte, super handig omdat je met de tuinspullen en de boot altijd veel kussens moet opbergen. Er is een tuinberging met een oppervlakte van 8 m2 en een grote hobbyschuur van maar liefst 44 m2. Praktisch is ook het Alutrade botenhuis. De sloep kan hier het hele jaar in de luwte en uit de zon liggen, klaar voor gebruik.
Uiteraard is er nog veel meer te vertellen over deze vrijstaande woning zoals;
De krachtstrom en overheaddeur van de garage, de vloerverwarming enz, Bij de bezichtiging zullen we hier uitgebreid op terug komen.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 215 m2
  • 1.095 m2
  • 3

Kenmerken Zuideinde 34b

Overdracht

Vraagprijs€ 1.275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.095 m2
Woonoppervlakte215 m2
Inhoud950 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1998
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Zuideinde 34b

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod