Skip to content

Te koop: woonhuis Oostkanaalweg 7 2441 EZ Nieuwveen

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 895.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nieuwveen Oostkanaalweg 7

Nieuwveen, gemeente Nieuwkoop Oostkanaalweg 7

Droomvilla op droomplek zoekt een nieuwe eigenaar

Met recht een droomvilla en dat op een bijzondere plek en centraal in de Randstad. Scholen en winkels zijn op loopafstand te bereiken.
Tuinliefhebbers kunnen dankzij de kavel van ca. 2.950 m2 hun hart op halen, maar ook kunt u dankzij de schuur van 70 m2 uw hobby uitoefenen.

Bijzonder is de ligging zeker. De kavel grenst namelijk deels aan de 9 holes par 3 en 4 Bovenlandenbaan van de Golf- & Countryclub Liemeer. Een prachtig aangelegde golfbaan met daarnaast nog een ’ all weather’ 18 holes Championship Course de Torenbaan.
Aan de voorzijde ligt het Aarkanaal, een vaarroute die u in vrijwel alle waterwegen en plassen in de Randstad brengt.
Rondom de villa ervaart u vrijheid, rust en ruimte. Vele (weide) vogels hebben hier hun plek gevonden en als de avond valt, kunt u de uilen horen en zien.

In 2016 zijn langs de Oostkanaalweg drie woningen gebouwd waarbij gebruik maakt wordt van één ontsluiting. Er staat op het terrein een bestaande schuur die in een aantal compartimenten is opgedeeld en waarvan één compartiment wordt toebedeeld aan deze woning. Er bestaat ook nog de mogelijkheid om ca. 75 m2 vergunningsvrij bij te bouwen.

De gemeente Nieuwkoop is bereid een vergunning te verlenen om voor deze woning een eigen ontsluiting te maken naar de Oostkanaalweg. Dus wanneer de nieuwe eigenaar op termijn geen gebruik wil maken van de gezamenlijke ontsluiting, kan er een nieuwe ontsluiting aangevraagd en gerealiseerd worden.

De vrijstaande villa is met liefde ontworpen en met de laatste snufjes afgewerkt. Van een fraaie woonkeuken, uitstekende sanitaire voorzieningen tot een lucht- water- warmtepomp die zorgt voor blijde blikken op de energierekening. Bent u geïnteresseerd? Rijd dan gerust het terrein op.

De foto’s en de plattegronden geven al een prima beeld van wat u bij een bezichtiging kunt verwachten maar het is goed om nog wat bijzonderheden in deze tekst te melden:

Begane grond
Entree met een ruime hal en de trapopgang naar de 1e verdieping. Luxe uitgevoerde toiletgroep, meterkast. Fenomenaal gesitueerde keuken, woonkamer en eethoek. Prachtig uitzicht over het groen en over vrijwel de volle breedte (ruim 12 meter) van de woning.
Een moderne inbouwkeuken (17,5 m2) met alle denkbare snufjes, een inpandige berging annex bijkeuken (1.50 x 4.26) met wasmachine- en droger aansluiting en de verwarmingsinstallatie.
De woonkamer (48,5 m2) kent uiteraard openslaande deuren naar het terras en de tuin.

De voormalige garage is tijdens de bouw anders aangewend en hier is de hoofdslaapkamer gesitueerd met uiteraard een eigen badkamer. Mooi van afmeting 4.26 x 5.36.

De villa heeft een totale breedte van ruim 16.80 meter, alleen die breedte al maakt de woning tot een droomvilla.

1e verdieping
Deze verdieping ligt al onder de kap maar telt 5 ruime slaapkamers en natuurlijk een mooie badkamer.

2e verdieping
Dit is een grote zolder. Bereikbaar via een vlizotrap. De ruimte heeft een midden stahoogte van
2.30 meter, is 10 meter lang heeft een vloerbreedte van 2.75 meter. Door de hoogte is er dus ook nog een mogelijkheid om extra kamers te creëren.

De schuur
Zoals aangegeven staat er op het terrein een grote schuur die in compartimenten is opgedeeld. Bij deze woning hoort een ruimte van 70 m2. Op dit moment toegankelijk middels een loopdeur maar desgewenst kan de nieuwe eigenaar daar een brede toegang in maken. De ruimte beschikt over elektra en een niet onderheide betontegelvloer. Ideale ruimte voor een hobby of het stallen van een of meerdere antieke auto’s.

Inhoud woning: (exclusief de schuur) ca. 750 m3
Verblijfsruimte ca. 161 m2
Externe bergruimte ca. 70 m2

Het verkochte betreft een gedeeltelijk perceel van ongeveer 2.950 m2 grond. Het perceel zal overeenkomstig de paaltjes in het land worden gesplitst. De kosten van splitsing komen voor rekening van de koper.

Oplevering in overleg
De huidige eigenaar gaat op een ander deel van dit terrein een nieuwe woning bouwen. Zij kunnen de huidige woning in overleg snel aan u opleveren.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

UPDATE CORONAVIRUS:
U kunt deze woning bezichtigen. Wel vragen wij u om de volgende zaken goed en serieus in acht te nemen voor uw eigen maar ook onze veiligheid.
– We schudden geen handen;
– We houden 1,5 tot 2 meter afstand tot elkaar (kijker vs makelaar);
– U komt met maximaal 2 personen;
– Indien u dat wenst kunnen we op de afspraak ook via videobellen de woning laten zien;
– Indien u of een van uw gezinsleden verkouden is, dan annuleert u tijdig de afspraak. (nieuwe maatregel RIVM);
– Wij doen bewust geen open huis en doen alleen 1 op 1 bezichtigingen bij de woning.

  • 160 m2
  • 2.998 m2
  • 6

Kenmerken Oostkanaalweg 7

Overdracht

Vraagprijs€ 895.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.998 m2
Woonoppervlakte160 m2
Inhoud750 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2016
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Oostkanaalweg 7

Marktcijfers van Liemeer

Gemiddelde verkoopprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod