Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Simon van Capelweg 101 2431 AD Noorden

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 325.000,- k.k.

NOORDEN, Simon van Capelweg 101

Bekijk de woning alvast van binnen via deze virtuele tour (kopieer de tekst en zet deze in de browser): premium.giraffe360.com/drieman/b5f4c724a9434112adb8b9b3e72adc3e/

Karakteristieke vrijstaande woning op een riant perceel met vrij uitzicht over de weilanden

• De woning dient gemoderniseerd te worden, maar biedt vele (uitbreidings-)mogelijkheden
• Vrij uitzicht over de weilanden
• De woning is voorzien van een riante tuin, perceeloppervlakte is 432 m2
• Gunstig gelegen middenin het Groene Hart en dichtbij de uitvalswegen richting de grote steden

Wanneer je je ogen een beetje dicht knijpt, kun je tussen je oogharen door de grandeur van vervlogen tijden zien; luiken voor de ramen, paneeldeuren, een romantische tuin met grind en rozenstruiken en een sierhek ervoor. Dat is voor de liefhebber die een uitdaging zoekt, weer te realiseren. Ook kun je ervoor kiezen, de woning te slopen en een nieuwe -geheel naar de normen van deze tijd- te bouwen. (Raadpleeg hiervoor het bestemmingsplan of neem contact op met de gemeente Nieuwkoop: 14 0172.)

Noorden heeft een gezellige dorpskern met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er ook een basisschool, peuterspeelzaal , voor- en naschoolse opvang en diverse sportverenigingen. Ook is er in het dorp een huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Deze zijn allemaal op loopafstand te bereiken. In de directe omgeving zijn fantastische watersportmogelijkheden; met een gehuurde fluisterboot of kano (of wie weet zelfs een eigen boot) kun je het prachtige natuurgebied verkennen. De Nieuwkoopse Plassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen liggen binnen vaarbereik. En als het ijs sterk genoeg is, kunnen de schaatsen worden ondergebonden om 1 van de vele schaatstochten af te leggen. En wat is er heerlijker dan zo’n ijsdag af te sluiten met een kopje snert in een van de vele bistro’s/restaurants die er rondom de Nieuwkoopse Plassen te vinden zijn?

Noorden heeft ook een goede positie ten opzichte van de wat grotere plaatsen als Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Mijdrecht, Uithoorn en Woerden. Bovendien is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Schiphol en de overige grote steden.

Voor wat betreft de woning zelf:
Via de entree in het midden aan de voorkant van de woning bereik je de lange hal met prachtige paneeldeuren. Aan de rechterzijde over de hele diepte van de woning is de woonkamer met gedecoreerd plafond en gaskachel. In de woning is overigens geen c.v.-installatie aanwezig.
Aan de linkerkant van de hal, is aan de voorzijde een slaapkamer, de trapopgang naar boven en aan de achterzijde een keuken (met vaste kast) en bijkeuken/berging.

Op de verdieping zijn op dit moment 3 slaapkamers, een ruime overloop, een kleine doucheruimte en diverse bergruimtes.

Aan de achterkant ligt een grote tuin, diep genoeg om veel zon te vangen met nu 3 bergingen. Als ook hier de schop in wordt gezet, is hier een schitterende tuin te realiseren met uitzicht over de achterliggende weilanden. Tip: maak een plekje achter in de tuin waar je lekker kunt zitten, dan zit je eersterangs voor een schitterende zonsondergang!

Nieuwsgierig geworden? Zou je ook je droom waar willen maken en deze woning willen omtoveren tot je eigen paleis(je)? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging via: 0172-571522.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 106 m2
  • 432 m2
  • 3

Kenmerken Simon van Capelweg 101

Overdracht

Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte432 m2
Woonoppervlakte106 m2
Inhoud350 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1910
Dak typeZadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Simon van Capelweg 101

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod