Ga naar inhoud

Te koop: appartement Argonnestraat 7 2461 XK Ter Aar

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 315.000,- k.k.

Licht 3-kamer-appartement met moderne keuken, strakke afwerking en LAGE servicekosten!

– Twee slaapkamers
– Nieuwe keuken uit 2022 met inbouwapparatuur
– Nette pvc vloer geheel doorgelegd
– Gelegen nabij diverse voorzieningen
– Zeer lage servicekosten van maar €74 per maand (actieve VvE)
– Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en isolatieglas
– Energielabel A

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een eind 2009 opgeleverd appartementencomplex aan de rand van de bebouwde kom van Ter Aar vlakbij de sportvelden en het Argonnepark. De woning is onderdeel van het Aarpark dat bestaat uit totaal 38 appartementen en 4 eengezinswoningen. Het complex heeft een aantrekkelijke speelse uitstraling met diverse soorten appartementen. Ter Aar biedt veel voorzieningen zoals alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen, sportverenigingen en openbaar vervoer. Ter Aar is landelijk omgeven en ligt op geringe afstand van Alphen a/d Rijn, in het midden van het Groene Hart en is zeer centraal gelegen ten opzichte van Schiphol en de daar omheen gelegen grote steden. Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn op slechts 30 autominuten bereikbaar.

Vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging geven wij u alvast een korte omschrijving van de indeling van het appartement.

Omgeving
De woning is gelen aan de rand van Ter Aar. Op korte afstand treft u een basisschool, sportvelden en de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook het openbaar vervoer is op korte afstand te bereiken en brengt u zo naar Alphen Station of Schiphol. Het landelijk gelegen Ter Aar bevindt zich midden in het Groene Hart met grote steden op nog geen 30 minuten rijden.

Begane grond:
Via de gezamenlijke entree met de brievenbussen en bellenplateau bereikt u doormiddel van de trap of lift de eerste verdieping. Een zelfstandige bergruimte met elektra( ca. 6 m2 ) is tevens gelegen op de begane grond.

Appartement:
Via de voordeur bereik u het appartement met een lange gang. De gang geeft toegang tot alle vertrekken en ook tot de meterkast. Als u de gang helemaal uit loopt treft u de woonkamer met veel raampartijen waardoor er een fijne lichtinval is. De moderne keuken is in 2022 helemaal vernieuwd en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De koel-vries combinatie staat los in de keuken maar blijft achter in de woning. Naast de keuken is een eethoek gecreeerd met daarnaast openslaande deuren naar het Franse balkon.

Naast de woonkamer treft u de grote slaapkamer aan met vaste kast. Ook deze ruimte is licht door grote raampartijen.
Tegenover deze slaapkamer is de technische ruimte te vinden. U vindt in deze ruimte de opstelling voor de wasmachine en droger maar ook de CV ketel Vaillant uit 2009 zijn hier gesitueerd. Verder is er doormiddel van vaste kasten veel bergruimte.

Naast de technische ruimte is het toilet gesitueerd en daar weer naast ligt de badkamer.
De badkamer is in 2022 vernieuwd op vele fronten. De huidige eigenaren hebben het wasmeubel en de douche vernieuwd en een sauna geplaatst. Eigenlijk alleen het tegelwerk is blijven zitten.
Tegenover de badkamer is de 2e slaapkamer gelegen. Deze wordt momenteel als kantoorruimte/opbergruimte aangewend.

Bent u op zoek naar een appartement waar u zo in kunt? Zoek niet verder en maak snel een afspraak om dit heerlijke appartement te komen bezichtigen.

Disclaimer:
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen, etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 61 m2
  • 2

Kenmerken Argonnestraat 7

Overdracht

Vraagprijs€ 315.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte61 m2
Inhoud156 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2009
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Argonnestraat 7

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod