Skip to content

Te koop: appartement Langeraarseweg 82C 2461 CL Ter Aar

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 375.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Ter Aar Langeraarseweg 82C

Bieden vanaf € 375.000,-/ de vraagprijs bedraagt € 385.000,- k.k.

Langeraarseweg 82C in Langeraar (Ter Aar)

Zeer royaal appartement op de begane grond met 3 kamers en een berging in de kelder in een fraai en statig appartementencomplex

Het woongebouw staat in het centrum van Langeraar en is in 1912 gebouwd in Holland Neorenais-sance stijl. Kenmerkend is het gebruik van trap-en topgevels, het rijk versierde metselwerk met speklagen, de kruiskozijnen en rondbogen, en indrukwekkende dakpartijen. Het complex is in 2007/2008 volledig gerestaureerd en verbouwd tot een zeer fraai en statig appartementencomplex.

In het centrum van Langeraar treft u een supermarkt, een tandartsenprakrijk en aan de rand van Langeraar een huisartsenpraktijk en natuurlijk nog de Langeraarse Plassen in haar nabijheid. Langeraar (gemeente Nieuwkoop) ligt in het Groene Hart, maar toch bent u met een aantal autominuten via de provinciale weg N207 op de snelweg A4 en daarmee in korte tijd op Schiphol en in steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag. De N207 zelf brengt u snel in het gezellige centrum van Alphen a/d Rijn.

Via de hoofdentree betreedt u (via een afgesloten voorportaal met postbussen en intercominstallatie) de centrale hal van Residence Nova Antonius. Een klassieke ruimte met hoog plafond, die direct een rijk gevoel teweegbrengt. Blikvanger is de fraaie houten, nog geheel oorspronkelijke trap naar de hoger gelegen verdieping. De hal is aan de achterzijde vergroot door middel van een glazen aanbouw, die voor speelse lichteffecten zorgt. Hier vindt u de lift en nog een trappenhuis die u naar de twee bovenverdieping brengen en naar de kelder waar de bergingen zich bevinden.

Binnenkomst appartement
Entree/hal met toegang naar de technische ruimte/berging, gaderobe kast, woonkamer, badkamer en twee slaapkamers. De technische ruimte/berging biedt plaats voor de wasmachine en de wasdroger (aparte groepen), CV-opstelling (Nefit 2008), maar ook de energiezuinige warmte-terug-win (wtw) installatie is hier ondergebracht. De woonkamer is ruim en licht, dankzij de fraaie hoge ramen en het zeer hoge (verlaagde) plafond (hoogte 3.00 meter). Ondanks alle nostalgie, zijn de appartementen in dit complex voorzien van hedendaags comfort, inclusief isolerende beglazing en overal draai/kiepramen. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt een leuk en levendig uitzicht over de Langeraarseweg. Via de woonkamer is de open keuken te bereiken. Deze is voorzien van een luxe hoekkeuken met stenen blad en alle benodigde inbouwapparatuur. Zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en een magnetron.

Weer terug naar de hal bereiken we de moderne badkamer. De badkamer is zeer praktisch ingedeeld en voorzien van een ruime inloopdouche, hangend toilet, wastafelmeubel en elektrische vloerverwarming.

Tot slot nog twee zeer ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 18 en 15 m2. Beide slaapkamers hebben toegang tot het terras van ca. 19 m2.

Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

UPDATE CORONAVIRUS:
U kunt deze woning bezichtigen. Wel vragen wij u om de volgende zaken goed en serieus in acht te nemen voor uw eigen maar ook onze veiligheid.
– We schudden geen handen;
– We houden 1,5 tot 2 meter afstand tot elkaar (kijker vs makelaar);
– U komt met maximaal 2 personen;
– Indien u dat wenst kunnen we op de afspraak ook via videobellen de woning laten zien;
– Indien u of een van uw gezinsleden verkouden is, dan annuleert u tijdig de afspraak. (nieuwe maatregel RIVM);
– Wij doen bewust geen open huis en doen alleen 1 op 1 bezichtigingen bij de woning.

  • 104 m2
  • 2

Kenmerken Langeraarseweg 82C

Overdracht

Koopprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte104 m2
Inhoud372 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2008
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Langeraarseweg 82C

Marktcijfers van TerAar

Gemiddelde verkoopprijs in TerAar

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in TerAar

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in TerAar

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in TerAar

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in TerAar

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in TerAar

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod