Skip to content

Te Koop: woonhuis Broekerweg 19 3474 KK Zegveld

Verkocht

€ 825.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Zegveld Broekerweg 19

Zegveld, Broekerweg 19

Karakteristieke woonboerderij met een multifunctioneel bijgebouw op een perceel van maar liefst 8600 m2 middenin de natuur

Bent u op zoek naar een karakteristieke, sfeervolle woonboerderij en beschikt u over 2 rechter handen? Dan is deze woning echt iets voor u!
Deze karakteristieke woonboerderij is gelegen op een perceel van maar liefst 8600 m2 en verdient de nodige aandacht. Achter de woning bevindt zich een multifunctioneel bijgebouw. Dit gebouw is ongeveer 15 jaar geleden gebouwd als schuur en ongeveer 6 jaar geleden omgebouwd tot woonruimte. Ideaal als kangoeroewoning of te gebruiken als woonruimte in de tijd dat u de woonboerderij gaat renoveren.

Deze woning ligt zeer landelijk MIDDEN in het Groene Hart vlak bij het dorp Zegveld en ligt nabij het natuurgebied van de Meije en het Nieuwkoopse plassengebied. Ondanks deze prachtige ligging zijn de uitvalswegen naar de Randstad en de rest van Nederland niet ver weg. In Zegveld vindt u diverse basisvoorzieningen zoals een supermarkt, scholen, eetgelegenheden. Verder kent Zegveld een actief verenigingsleven en heeft het goede busverbindingen naar Woerden met meer (uitgebreide) voorzieningen zoals middelbare scholen en het treinstation. Het nabijgelegen Woerden is ook met auto of fiets goed bereikbaar.

Op de weg naar de woning komt u al tot rust. Via een lange, eigen weg met links en rechts bomen bereikt u het verscholen en rustig gelegen woonboerderij. De tuin rondom de woning is echt adembenemend. Al tijdens een kort bezoekje kunt u diverse dieren tegen komen, zoals
ooievaars, uilen, buizerds, zwanen, hazen etc. De tuin wordt omringd door water en u treft hier diverse bomen, waaronder oude notenbomen.

Woonboerderij
De woonboerderij dient gerenoveerd te worden, maar kan indien gewenst ook plaats maken voor een nieuwe woning van 600 m3. In de karakteristieke woonboerderij treft u een ruime woonkamer met opkamer, werkruimte, grote woonkeuken, bijkeuken, meerdere badkamers, twee toiletruimtes, veel slaapkamers en bergruimte. Kortom, HEEL VEEL ruimte!

Multifunctioneel bijgebouw
Het bijgebouw is ca. 6 jaar omgebouwd van schuur tot woonruimte. Deze beschikt over een grote woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, werkruimte en inpandige garage. De eerste verdieping biedt ruimte voor een grote berging, nog twee slaapkamers en een tweede badkamer.

Bent u op zoek naar een karakteristieke woning, gelegen op een groot perceel met veel privacy? Eén die u nog helemaal naar eigen wensen kunt afwerken en inrichten? Met een multifunctioneel bijgebouw? Zoek niet langer en kom deze prachtige plek bezichtigen!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 265 m2
  • 8.600 m2
  • 13

Kenmerken Broekerweg 19

Overdracht

Koopprijs€ 825.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte8.600 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie265 m2
Inhoud1.175 m3

Bouw

Soortwoonboerderij
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1873
Dak typezadeldak
Isolatievormengedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers15
Aantal slaapkamers13

Maandlasten

Ligging Broekerweg 19

Marktcijfers van Woerden

Gemiddelde verkoopprijs in Woerden

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Woerden

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Woerden

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Woerden

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Woerden

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Woerden

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod