Skip to content

Te koop: woonhuis Park Dolce Vita 9 2435 NS Zevenhoven

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Onder bod

€ 450.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Zevenhoven Park Dolce Vita 9

Park Dolce Vita 9 in Zevenhoven

LET OP! Bieden vanaf € 450.000,- k.k.

Kijk ook onze livestream via Instagram op dinsdag 5 oktober om 14.00

Bekijk de woning alvast van binnen via deze virtuele tour (kopieer de tekst en zet deze in de browser):
premium.giraffe360.com/drieman/756a721e86234ee28d25639b3a1c482b/

TE KOOP ONDER VOORBEHOUD
Deze woning wordt te koop aangeboden met de Drieman TE KOOP onder voorbehoud clausule.
De Drieman TE KOOP onder voorbehoud clausule geeft een verkoper de mogelijkheid zijn eigen woning te verkopen onder het voorbehoud dat hij binnen een bepaalde termijn een ander huis kan aankopen of kan huren. Lukt dat niet binnen deze termijn dan kan de verkoper alsnog afzien van de verkoop zijn eigen woning. De koper kan doorgaan met bezichtigen van andere woningen.
Met de clausule kan een verkoper de koop ontbinden als hij er niet in slaagt zijn ‘nog nieuwe aan te kopen woning’ op tijd te kopen. Aangezien de verkoper nog afhankelijk blijft van de aankoop van de nieuwe woning, heeft de koper de mogelijkheid om verder te zoeken naar in een in zijn eigen betere woning te vinden en aan te kopen.
De Drieman TE KOOP onder voorbehoud clausule biedt de koper de mogelijkheid om door te gaan met de zoektocht. Dat wil zeggen dat hij andere woningen mag bekijken en zelfs mag onderhandelen om een andere woning aan te kopen.
Als de koper, in zijn ogen, een betere woning kan aankopen, stelt hij de verkoper voor de keuze: doorgaan met de transactie of de koopovereenkomst ontbinden. Als de verkoper ervoor kiest om door te gaan met de transactie, dan moet hij de koopovereenkomst binnen twee (werk)dagen onvoorwaardelijk maken en de woning aan de koper leveren op de afgesproken datum.

Dit betekent dat verkoper afstand doet van alle ontbindende voorwaarden, waaronder de TE KOOP onder voorbehoud. Als de verkoper hier niet voor kiest, is de eerste koop ontbonden en is koper vrij om het andere huis verder aan te kopen. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u uiteraard even contact met ons kantoor opnemen op 0172-571522.

Een stukje Italië aan rivier Kromme Mijdrecht met deze vrijstaande rietgedekte woning uit 2005

La Dolce Vita: letterlijk betekent het, het zoete leven. Figuurlijk betekent het, het goede leven….al het goede uit het leven. Dus lekker eten, mooie dingen om je heen, omringd worden door goede mensen. En dat mag gerust gezegd worden van uw woning op dit park! Het bungalowpark Dolce Vita is gelegen aan een charmant slingerweggetje langs het doorgaande vaarwater de Kromme Mijdrecht. Het park is ruim van opzet met vrijstaande bungalows in verschillende vormen. Op één van de mooiste plekjes van het park staat deze vrijstaande rietgedekte woning. De woning is gelegen in het midden van het park aan een water op een groot perceel van 815 m2.
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor 4 auto’s, maar ook voor in het park is er nog ruimte voor de auto’s van uw gasten. De bungalow zelf is zeer sfeervol door de bouwstijl waarbij gebruik is gemaakte van een mooie authentieke baksteen en uiteraard de finishing touch door de kap in riet uit te voeren.

Omgeving/recreatie mogelijkheden;
-De woning ligt ingeklemd tussen de oude rivier De Kromme Mijdrecht en het natuurgebied De Groene Jonker van Natuurmonumenten. Dit is een waterrijk natuurgebied met een grote plas, ruisende rietkragen en natte graslanden. Deze afwisseling in natuur zorgt voor een bijzonder gezelschap van weide- en moerasvogels. Elk jaargetijde zijn ze in grote aantallen te bewonderen.
-Prachtige wandel- en/of fietsroutes langs de Nieuwkoopse Plassen.
-In de winterperiode kunt u prachtige schaatstochten maken.
-Heerlijk zwemmen in zwembad “De Wel” te Nieuwkoop (ca. 5 km).
-Mooie kanotochten maken door het Nieuwkoopse natuurgebied.
-Met vrienden een fluisterboot huren (ca. 3 km) op de Nieuwkoopse Plassen en onder het genot van een drankje genieten van de zon en natuur.
-Of met een eigen motorbootje de Kromme Mijdrecht op.
-Heerlijk lunchen of dineren aan het water bij één van de talrijke restaurantjes.
-Op zaterdagen gezellig naar de markt in Nieuwkoop (ca. 5 km.)
-Op het gebied van kunst en cultureel is er ook genoeg te beleven! Breng een bezoek aan; Het Smederij Museum, Het Poldermuseum, Oudheidkamer, Galerie & Beeldenpark Hoeve Rijlaarsdam of Archeon.
– Voor het beoefenen van de golfsport kunt u kiezen uit 2 clubs: Golfclub Veldzijde aan de overzijde van het water (Wilnis) en golfclub Liemeer (Nieuwveen).
– Breng met uw kinderen een bezoek aan Geitenboerderij Hoekenburcht, watertoren Pietje Potlood of beklim samen de Reghthuystoren.
– Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Mijdrecht en Noorden, op de fiets binnen tien minuten te bereiken.
– Lekker een dagje shoppen? Op 30 autominuten verwijderd van Amsterdam en Utrecht en 15 autominuten van Alphen aan den Rijn en Mijdrecht.

Indeling
Begane grond: U komt binnen in een lichte hal met een ruim toilet met wastafel, meterkast met voldoende groepen. U komt vervolgens in de woonkamer welke beschikt over een fraaie open haard met schouw, luxe echt houten keuken met o.a. een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en de droom van elke keukenprins(es) een fantastisch Boretti oven met 4 gaspitten en een teppanyaki plaat! Vanuit de woonkamer zijn er 2 keer openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de woonkamer bereikt u via een vaste trap het souterrain

Souterrain: U komt in een grote hal uit met aansluitend een royale berging voorzien van een CV combi-ketel (Daalderop;2005), Mechanische ventilatie-unit, een aansluiting t.b.v. wasmachine en droger, hobby-/relaxruimte van 274 x 366 cm. Ideaal als wijnkelder voor die eerder genoemde keukenprins(es), maar ook goed te gebruiken als “mancave” of “she shed”! Naast deze ruimte beschikt het souterrain ook over een enorme badkamer met een dubbele jacuzzi, 2 wastafels, een douchecabine en een geweldige walk-in closet.

1e verdieping: via een vaste trap bereikt u de overloop, welke toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 is voorzien van een balkon en een kleine badkamer met wastafel en toilet.

Tuin
De tuin is in woorden niet te beschrijven. U kunt hier dagelijks genieten van rust en privacy. Het perceel is maar liefst 815 m2, ruimte genoeg! Aan de voorzijde van de woning heeft u een riante tuin met voldoende parkeergelegenheid voor 4 auto’s. De achtertuin beschikt over een onderheid terras, een zeer royale veranda met berging waar u al vroeg in het voorjaar bij de houtkachel (die overigens achterblijft) kunt genieten van buiten. Want niemand is een binnenmens en met deze heerlijke veranda kunt u ook wanneer het buiten even wat minder weer is, toch genieten van deze prachtige tuin.

Bijzonderheden:
• De parklasten zijn € 350,– per jaar
• Souterrain en begane grond zijn voorzien van vloerverwarming
• Woning is 2005 gebouwd en is dus volledig geïsoleerd met dubbel glas, dak-, muur- en vloerisolatie
• De woonoppervlakte inclusief souterrain bedraagt 139 m2

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze sfeervolle woning op deze geweldige plek? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging om dit zelf te komen ervaren!

Disclaimer:
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/
bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een
aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen
geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele
gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment
dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is
beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie,
zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden
ontleend.

  • 139 m2
  • 815 m2
  • 2

Kenmerken Park Dolce Vita 9

Overdracht

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte815 m2
Woonoppervlakte139 m2
Inhoud415 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2005
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Park Dolce Vita 9

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

26%

20% NL

35%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod