Skip to content

Te Koop: woonhuis Park Zomerlust 148 2435 NG Zevenhoven

Verkocht

€ 250.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Zevenhoven Park Zomerlust 148

Bieden vanaf € 250.000,- k.k./ vraagprijs € 265.000,- k.k.

Park Zomerlust 148, Zevenhoven

Riante bungalow met dakopbouw en gunstig gelegen tuin op het zuidwesten op een perceel van maar liefst 934 m2 met veel extra mogelijkheden en privacy

• Riante tuin op het zuidwesten, grenzend aan het water
• De woning is voorzien van een dakopbouw voor extra woonoppervlakte
• Gelegen op een perceel van maar liefst 934 m2 eigen grond
• Gunstige ligging middenin de natuur, maar toch dicht bij diverse uitvalswegen
• Parkeren op eigen terrein voor tenminste 2 auto’s
• Veel privacy door de zeer gunstige ligging op het park
• Gelegen aan het water met een eigen vlonder
• Gunstige prijsstelling, u krijgt veel waar voor uw geld
• Met wat kleine aanpassingen verandert u het geheel in een nog aantrekkelijkere woning.

Vraag de makelaar om meer informatie!

Bungalowpark Zomerlust is een aantrekkelijk gelegen park in het Groene Hart van de Randstad. De grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn goed te bereiken en op het gebied van rust, ruimte en groen kunt u het niet beter treffen. Verder is het park gelegen aan de rivier De Kromme Mijdrecht en dankzij de aanwezigheid van een haven met ligplaatsen (indien beschikbaar/wachtlijst Belangenvereniging van Eigenaren), kunt u via het water goed uit de voeten. De grote plassen zoals de Nieuwkoopse Plassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen liggen binnen vaarbereik. Tevens is het dichtbij gelegen natuurgebied de Groene Jonker een paradijs voor vogelaars. Dit is een waterrijk gebied van ruim 100 hectare met ruisende rietkragen en natte graslanden. Hier kunt u dagelijks genieten van rust en natuurschoon.

Begane grond
Via een riante hal bereikt u de bijkeuken/berging. Hier treft u de CV-opstelling en is er meer dan voldoende ruimte voor opslag en de wasmachine en droger. Vervolgens bereikt u de ruime woonkamer. De woonkamer is ruim 38 m2 en beschikt over een sfeervolle erker en een grote schuifpui voor extra veel daglicht. Hierdoor is de groene tuin echt een verlengstuk van de woonkamer. Via de woonkamer bereikt u de dichte keuken met een hoekkeuken. Naast de keuken is de badkamer gesitueerd. Deze beschikt over een ligbad met douche voorziening, hangend toilet en wastafelmeubel.

Rondom de woning is een riante, groene tuin gelegen. U treft hier veel vaste planten en diverse bomen. Er bevinden zich op het perceel twee houten bergingen (voorzien van elektra) van totaal ca. 20 m2, ideaal voor uw fiets(en) en tuingereedschap. De riante achtertuin is gelegen op het zuidwesten. U kunt hier dus heerlijk genieten van de zon, natuur en rust aan het water. Aan de voorzijde van de woning is parkeerruimte op eigen terrein aanwezig voor tenminste 2 auto’s. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 934 m2 eigen grond.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u drie slaapkamers. Zowel aan de voor- als de achterzijde zijn dakkapellen geplaatst, zodat er echt volwaardige slaapkamers zijn ontstaan. De slaapkamer aan de voorzijde is extra groot, deze is ruim 15 m2 (gemeten vanaf 1,50 hoogte). Via deze ruime slaapkamer is nog een derde (slaap)kamer te bereiken. De slaapkamer aan de westzijde is ca. 7 m2. Deze verdieping beschikt over veel bergruimte achter de knieschotten. Tevens zijn er grote (garderobe) kasten gecreëerd onder het schuine dak zodat u veel netto ruimte in de slaapkamers overhoudt.

Volgens de meetinstructie heeft de woning een woonoppervlakte 91 m2. Er is gemeten vanaf 1,50 meter hoogte, de bruto vloeroppervlakte bedraagt circa 110 m2.

Het aantrekkelijke van deze woning ligt in de zeer gunstige prijs, de locatie en mogelijkheden om er een zeer bijzonder object van te maken. Maar vergeet ook niet de nabijheid van de aantrekkelijke natuur (gebieden) met veel vaar- en vis water waar u van kunt genieten gedurende alle seizoenen
van het jaar. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u op korte afstand terecht in Zevenhoven, Noorden of Mijdrecht.

Woont u graag mooi, buiten en houdt u van ruimte om u heen? Dan is deze bungalow zeker uw bezoek waard. Wilt u de woning met één van onze makelaars van binnen en buiten bekijken, maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging! U bent van harte welkom!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 91 m2
  • 934 m2
  • 3

Kenmerken Park Zomerlust 148

Overdracht

Koopprijs€ 250.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte934 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie91 m2
Inhoud275 m3

Bouw

Soortbungalow
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Park Zomerlust 148

Marktcijfers van Liemeer

Gemiddelde verkoopprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod