Skip to content

Te koop: woonhuis Park Zomerlust 59en 60 2435 NG Zevenhoven

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 500.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Zevenhoven Park Zomerlust 59en 60

U kunt de woning ook alvast doorlopen middels deze link:
premium.giraffe360.com/drieman/6f9a950bbe1d4124a4d536698c32a6b5/

ZEVENHOVEN, Park Zomerlust 59 en 60

Let op: Bieden vanaf € 500.000,- k.k.

Maar liefst 2 (!) vrijstaande woningen met grote tuin omgeven door water, garage, carport en bergingen

• 2 recreatiebestemmingen
• Indien gewenst kunnen de woningen door de koper gesplitst worden (nutsvoorzieningen voor nummer 60 moeten dan weer aangevraagd worden!)
• Huisnummer 59 heeft ca. 108 m2 woonoppervlakte, gebouwd in 2000 en keurig afgewerkt, voorzien van een serre, een aangebouwde stenen garage en een houten berging.
• Huisnummer 60 heeft ca. 38 m2 woonoppervlakte, betreft een bungalow met twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond, een carport en een houten berging
• Voorzien van maar liefst 14 zonnepanelen met een jaaropbrengst van 4,34 MWh (2020)
• De maandelijkse energiekosten zijn ca. € 75,–
• Aantrekkelijk gelegen aan de buitenkant van park in het Groene Hart van de Randstad, dichtbij de grote steden

De sfeervolle, vrij gelegen woningen met prachtige en grote tuinen kunt u zo betrekken. Deze woningen zijn aantrekkelijk gelegen in het Groene Hart van de Randstad. De grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn goed te bereiken, maar op het gebied van rust, ruimte en groen kunt u het niet beter treffen. De woningen liggen aan de rivier De Kromme Mijdrecht, waar u via uw eigen ophaalbrug en trap vanuit de tuin zo naar toe loopt. In de haven met ligplaatsen (eventueel te huur indien er een plaats beschikbaar is) kunt u met uw boot alle kanten op: grote plassen zoals de Nieuwkoopse Plassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen liggen binnen vaarbereik. Ook een tochtje naar Amsterdam via de Amstel behoort tot de mogelijkheden. Op een steenworp afstand ligt het natuurgebied de Groene Jonker, een paradijs voor vogelaars. Dit is een gebied van ruim 100 hectare, een waterrijk natuurgebied met een grote plas, ruisende rietkragen en natte graslanden.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Mijdrecht, Nieuwkoop, Noorden en Zevenhoven. In deze plaatsen is er ook basisonderwijs en buitenschoolse opvang. Voortgezet onderwijs vindt u in Nieuwkoop (7 km) of Mijdrecht (5 km). Dankzij de fietsbrug over de Kromme Mijdrecht is Mijdrecht heel goed bereikbaar.

Park Zomerlust 59
Begane grond
Entree, hal, toiletruimte met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping, praktische trapkast en toegang tot de woonkamer die is voorzien van airconditioning (2020). De woonkamer heeft veel raampartijen met zicht op de Kromme Mijdrecht, waardoor de woning heerlijk licht is. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. U treft hier een keurige hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur.

Via de woonkamer én de keuken heeft u toegang tot de serre met vloerverwarming en isolerend dubbel glas. Dit is een fijne plek om te verblijven , door de grote en vele ramen is het alsof u buiten zit. U kunt hier volop genieten van het uitzicht op de prachtige tuin, de omgeving en de recreatieweide met grote zwemvijver! De tuin is ideaal gesitueerd ten opzichte van de zon.

Eerste verdieping
Overloop met veel bergruimte en de CV-opstelling. Op deze verdieping treft u 2 slaapkamers met airconditioning en dakkapellen, veel bergruimte en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, tweede toilet en een wastafel.

Naast de woning treft u nog een aangebouwde stenen garage van ca. 19 m2 met een op afstand bedienbare elektrische deur en een bijkeuken met de wasmachine en wasdroger aansluiting.

Park Zomerlust 60
Nummer 60 betreft een bungalow waarbij alles op de begane grond te vinden is. De bungalow is in 2014 geheel verbouwd en geïsoleerd (vloer, wanden, dak). U komt binnen in de lichte woonkamer van ca. 18 m2 met open keuken. Doordat er veel grote ramen en openslaande deuren zijn geplaatst, heeft deze woning een zeer prettige lichtinval. Vanuit de woonkamer is de eerste slaapkamer te bereiken. Vanuit deze slaapkamer bereikt u de tweede slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 10 en 5 m2. Naast de woning bevindt zich nog een royale carport van 6 bij 5 meter.

Tuin
Rondom de woningen treft u een prachtig aangelegde tuin, moestuin, fruitbomen en verschillende bijgebouwen, waaronder een prieel met rieten dak. De tuin is omgeven door een altijd groene hedera afscheiding. Het perceel is toegankelijk via een op afstand bedienbaar elektrisch toegangshek. Het perceel van nummer 59 is 895 m2 en van nummer 60 is 715 m2. Doordat de woningen zijn gelegen aan de buitenkant van het park heeft u hier een mooi vrij uitzicht op de Kade en de Kromme Mijdrecht.

Hypotheek:
In het algemeen zien de hypotheekverstrekkers dergelijke zomerwoningen als een recreatieobject. Dit betekent, dat doorgaans 75-90% van de marktwaarde als hypotheek kan worden verstrekt. Maar dan dient u de recreatiewoning ook echt als 2e woning te gebruiken en dient u dus ook van beide woningen de lasten te kunnen betalen. Er zijn maar weinig partijen die een hypotheek verstrekken voor een recreatiewoning. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw hypotheekadviseur om te kijken naar de mogelijkheden.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 146 m2
  • 1.610 m2
  • 4

Kenmerken Park Zomerlust 59en 60

Overdracht

Vraagprijs€ 500.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.610 m2
Woonoppervlakte146 m2
Inhoud550 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2000
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Park Zomerlust 59en 60

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod