Skip to content

Te Koop: woonhuis Wilgenlaan 20 2421 BN Nieuwkoop

Verkocht

€ 269.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nieuwkoop Wilgenlaan 20

Wilgenlaan 20, 2421 BN Nieuwkoop

Goed onderhouden uitgebouwde eengezinswoning met zonnige voor- en achtertuin

• Woning is voorzien van een opbouw (2019) en daardoor 5 (!) slaapkamers
• De woning is voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming
• De woonoppervlakte bedraagt ca. 112 m2
• De voortuin is gelegen op het zuidwesten en de achtertuin is op het noordoosten gelegen
• De badkamer is in 2017 vernieuwd
• De woning ligt midden in het Groene hart met de grote steden binnen 30 tot 35 minuten te bereiken

Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom is Nieuwkoop omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een heerlijke plaats om naar toe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nou gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)-verenigingen, een overdekt zwembad en bibliotheek. In het prachtig gerenoveerde centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. Zoals aangegeven is Nieuwkoop in het hart van de Randstad gelegen. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en Utrecht in ongeveer 30 tot 35 minuten goed te bereiken zijn.

De indeling van de woning is als volgt:
Entree, hal, meterkast, ruim toilet met wandcloset en fonteintje, royale uitgebouwde woonkamer met schuifpui naar de achtertuin en beschikt over een houtkachel. De houtkachel brengt hier een huiselijke en gezellige sfeer.
Aansluitend aan de woonkamer is de U-vormige keuken gesitueerd voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De keuken heeft in 2019 een kleine touch-up gekregen met onder andere een ander werkblad. Vanuit de keuken is de 1e berging bereikbaar welke is voorzien van elektra en verwarming. In de achtertuin is nog een 2e houten berging bereikbaar. Deze berging beschikt over een betonnen vloer met stenen borstwering en is voorzien van elektra.
Deze woning heeft naast de achtertuin ook een ruime voortuin en deze is op het zuidwesten gelegen. Dit betekent dat u eigenlijk altijd wel de zon of indien nodig de schaduw kunt opzoeken naar gelang de tijd van het jaar.

1e verdieping: Ruime overloop met separaat het 2e toilet. Verder beschikt deze verdieping over 3 ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met openslaande deuren het dakterras bereikt kan worden: ideaal om de was op te hangen, maar ook om nog even lekker van de zon te genieten. De badkamer is in 2017 vervangen en beschikt over een ligbad met douchefunctie en een wastafel.

2e verdieping: Deze verdieping heeft dit jaar een dakopbouw gekregen en daardoor is deze ruimte goed te benutten. Met een ruime overloop met opstelling voor de wasmachine, droger en de cv combiketel (2018). Verder treft u hier 2 slaapkamers aan. Deze verdieping dient wel nog gestuct of gesaust te worden en hier dient nog een afwerkvloer aangelegd te worden. De kozijnen op deze verdieping zijn van kunststof met dubbel glas, hetgeen betekent dat u deze kozijnen niet meer hoeft te schilderen!

Bent u op zoek naar een ruime, goed onderhouden eengezinswoning met een verzorgde voor- en achtertuin midden in het Groene Hart? Zoek niet langer! Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 112 m2
  • 143 m2
  • 5

Kenmerken Wilgenlaan 20

Overdracht

Koopprijs€ 269.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte143 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie112 m2
Inhoud389 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1960
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5

Maandlasten

Ligging Wilgenlaan 20

Marktcijfers van Nieuwkoop

Gemiddelde verkoopprijs in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod